/Bucuresti/Inchiriere de masini

🚘Inchirieri auto Craiova WLC⭐⭐⭐⭐⭐⭐

aeroport, Craiova 200124, România

🚘Inchirieri auto Craiova WLC⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Inchiriere de masini
4.9
209 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8V7X+6P Craiova, România
+40 762 135 800
craiovarentacar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Alo Tractari
Alo Tractari2 ani în urmă
Non-stop am apelat pentru clienti nostri ramasi in pana pt o masina si intotdeauna am gasit promptitudine si seriozitate.
Recomandam cu drag si incredere!
Scorpy Ss
Scorpy Ss2 ani în urmă
Nota 10 masini noi totul ireprosabil, a decurs foarte repede, am optat pt optiunea cu asigurare complecta inclusa.
Marinel pripas
Marinel pripas2 ani în urmă
Nu-ți dau mașina pe care o ceri.Am fost 3 persoane diferite duminica dimineața in aeroportul din Craiova si nici una nu a primit masina comandata . Mi-au predat mașina fără a fi verificat presiunea la roți , masina murdară plină de sticle goale de bere Eu am comandat un Golf pe motorină si mi-au adus un Skoda rapid pe benzină fără să mă anunțe înainte cu același preț. De fapt poți comanda orice masina, ca îți dau masina pe care o au in aeroport. Am așteptat in aeroport mai mult de jumătate de ora fără sa se prezinte nimeni. Am sunat la telefonul de la firmă și când au răspuns au zis ca nu au nici o rezerva pe numele meu După alte 10 minute a apărut băiatul care preda mașinile.
La puțin timp după ce am scris recenzia am fost contactat din partea firmei.Partea bună e că au recunoscut erorile făcute de către unii angajați.Mulțumit de răspunsul din partea firmei sperând că vor remedia deficiențele voi apela din nou la serviciile de închiriere.
Dan Cristian Dica
Dan Cristian Dica2 ani în urmă
Servicii de top din partea baietilor din Craiova( Bogdan& Mihai). Proces de inchiriere extrem de simplu si rapid fara taxe ascunse. Promptitudine si seriozitate maxima; atat micile probleme aparute pe parcurs cat si inlocuirea masinii au fost solutionate foare rapid. Cu siguranta voi mai apela si in viitor la serviciile WLC Rent A Car.
Adrian Nedelcu
Adrian Nedelcu2 ani în urmă
Mașina impecabila, totul a durat 10 min am optat pt asig complecta și am achitat totul online. Super mulțumit o sa ne revedem curând.
M K
M K2 ani în urmă
Asistenta telefonică super! 👍
Ceva dezamăgitor, faptul ca am primit o alta mașina decât stabilit.
Am stabilit sa plătesc o asigurare de 60€. La aeroport, angajatul firmei a încercat sa-mi ia100€ pt. asigurare. După ce am arătat istoricul chat-ului cu firma, tot mi-a luat 70€. Nu am mai zis nimic! ... era târziu, vroiam sa plec cât mai repede.
La predarea mașinii mi-a luat 60lei pt. spălare! Asa ceva nu am mai auzit! Mașina era perfect curata. Chiar am spalat-o eu, la mâna! Argumentul omului a fost ca roțile erau prăfuite! .... O ridicolitate, care numai în România se poate întâmpla. Omul era pus pe scandal, asa ca i-am dat banii și m-am bucurat sa părăsesc din nou Craiova.
Pentru faptul acesta pot da decât 2 stele! 👎

La nici 2 ore după scrierea recenziei , am fost contactata din partea firmei de către d-nul Bogdan. Dânsul este foarte interesat in satisfacerea cerințelor clienților și în eliminarea greșelilor. Bunăvoința și bunul simț trebuiesc sprijinite! 👍 Chiar dacă primul contact nu a fost satisfăcător, voi revenii la aceasta firma.
Sper sa ne revedem anul viitor! 🙂
Catalin Oprisor
Catalin Oprisor2 ani în urmă
Cea mai buna expedienta avuta cu o firma de inchirieri. Totul a dost foarte simplu fara batai de cap. Masina a fost impecabila, informatiile oferite de Bogdan au fost complete iar eu m-am bucurat din plin de serviciu, exact ce ai nevoie cand vii in tara pentru scurt timp. Multumesc!
DIANA baeyens
DIANA baeyens2 ani în urmă
Recomand . Foarte prietenosi , punctuali… fara nici o surpriza neplacuta. Am inchiriat o masina din clasa mica si am primit un Ford focus foarte ok. Am putut inchiria cu asigurare totala , fara garantie , cu predare si returnare unde am dorit eu! Multumesc!
Locații recomandate