/Bucuresti/Inchiriere de masini

AUTOFLUX RENT A CAR

Șoseaua Chitilei 196, București, România

AUTOFLUX RENT A CAR
Inchiriere de masini
4.8
27 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
F2PC+7X București, România
+40 749 084 084
autofluxrentacar.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Dan Alboteanu
Dan Alboteanu2 ani în urmă
Am incercat cu doua ocazii sa rezerv o masina de pe site-ul lor. De fiecare data, dupa cateva ore de la rezervare online (unde site-ul mi-a spus ca sunt masini disponibile) am primit un email scurt de la un agajat al firmei, care ma anunta ca defapt nu e nicio masina disponibila. Emailul nu continea detalii legate de alte variante de rezervare, modalitati de contact, sau vreun un nume. Am incerca sa sun folosind numerele de pe site - intra direct in casuta vocal. Deci, in concluzie, firma functioneaza pe fondul unui amatorism cras; o pierdere de timp completa pentru cei care incearca sa inchirieze de la ei. Clar, o firma care trebuie evitata!
Eugen Gheorghe Titu
Eugen Gheorghe Titu3 ani în urmă
Ar trebui să fie cineva sa prezinte exponatele!
Florentina Matei
Florentina Matei4 ani în urmă
Am închiriat de mai multe ori de la acești băieți si suntem foarte mulțumiți de serviciile oferite! Mașinile sunt foarte bune și noi, nu am avut probleme deloc. Recomand cu încredere!
Stefan Constantin
Stefan Constantin4 ani în urmă
Am fost foarte multumit de serviciile oferite. Baietii sunt foarte deschisi si totul se misca rapid. Mi-a fost oferita o masina noua, am fost primul conducator. Recomand cu incredere!
Serj
Serj4 ani în urmă
Super baietii, masini curate, intretinute si cu putini km. Cu siguranta o sa revin.
Dinca Andrei
Dinca Andrei5 ani în urmă
Constrâns de imprejurari am fost nevoit să închiriez o mașină pentru vacanta in jurul Europei. O firmă serioasă cu angajați seriosi, contract clar, masini curate-țiplă cu puțini kilometri. Am luat-o pentru 28 de zile. 8000 km aproximativ am facut cu ea. Din pacate in Frankfurt am găsit mașina zgariata in parcarea din fața hotelului. Am fost la poliție, mi-au făcut constatare. Am sunat la firmă si mi-au spus că nu e nicio problemă...să am actele de la poliție atunci când voi preda mașina. Pretul a fost mic la închiriere, garanția mi-a fost returnată.
Clar o companie rent a car cum nu am mai intalnit pana acum in Bucuresti. Recomand cu incredere.
Si va multumesc ca mi-ati facut vacanța posibilă.
Robert T
Robert T5 ani în urmă
Masini foarte bune si staff ok.
Carmen andreescu
Carmen andreescu6 ani în urmă
Am inchiriat cu aceasta firma de mai multe ori ,ne gandeam sa ne cumparam masina dar cand am aflat de aceasta firma am renuntat la idee si sunt foarte multumita.Sunt profesionisti si de incredere.
Locații recomandate