/Bucuresti/Inchiriere de masini

Închirieri auto Bucuresti - Focus Rent

Strada Alexandru Vlahuță, București 031022, România

Închirieri auto Bucuresti - Focus Rent
Inchiriere de masini
3.9
28 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4C7+GM București, România
+40 735 057 777
focusrent.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 00–24
Marți: 00–24
Mirecuri: 00–24
Joi: 00–24
Vineri: 00–24
Sâmbătă: 00–24
Duminică: 00–24
Scrie o recenzie
Marius Dragoman
Marius Dragoman2 ani în urmă
Dintre toate companiile de la care am inchiriat pana la acest moment aceasta a fost cea mai neplacuta alegere. Nu recomand!
Viorel V
Viorel V4 ani în urmă
Nu recomand focusrent!

De ce nu mai recomand focusrent?
Lipsa profesionalismului, masinile uzate, lipsa curateniei.

-------
Prima masina inchiriata a fost un Ford Focus, fiind prima masina inchiriata nu stiam la ce sa ma astept.
Am primit masina foarte murdara, atat interior cat si exterior (prima oprire a fost la spalatorie).

-------
A doua masina inchiriata a fost un Ford Fiesta, nu a fost nici o surpriza, cand si aceasta a venit la fel de murdara.
Inainte de a conduce spre aeroport am trecut cu masina pe la spalatorie.
La predare mi s-a atras atentia ca masina ar fi murdara (mai nou trebuia spalata odata la plecare si inca odata eventual in parcarea aerportului.

-------
Problema cea mai mare a aparut cand am inchiriat cea de-a treia masina, acelasi Ford Focus de prima data.
Numai ca de aceasta data aerul conditionat nu functiona(acest lucru se intampla in plina vara, cand afara erau peste 30 de grade).
Am sunat sa informez acest lucru si sa solicit o alta masina dat fiind faptul ca inchirierea era pentru o perioada de 15 zile.
Mi s-a comunicat ca nu au o alta masina disponibila, sa mai asteptcateva zile
Am facut cateva drumuri de Bucuresti cu masina fara aer conditionat(schimbam 3 tricouri pe zi, asteptand telefonul cu vestile bune).
Dupa 9 zile de mers fara aer conditionat, am fost sunat ca au o alta masina pentru mine.

La predarea masinii, agentul nu a avut garantie de 100 de euro la el (garantie specificata ca si returnare in contract).
Dar m-a asigurat ca ii voi primi, dat fiind ca deja sunt client de-al lor si ne cunoastem(am zis in regula, mai ales ca aveam un avion de prins).
Ulterior am dat un telefon, am fost amanat, un alt telefon, cateva mesaje si uite asa am tot fost amanat, pana cand astazi nici nu imi mai raspund la telefon.
A trecut jumatate de an si nici acum nu stiu cum a ramas cu acea garantie.

De craciun am facut online o noua rezervare.Nu m-a sunat nimeni pentru confirmare.
Am sunat eu la firma, dar nu imi raspunde nimeni la telefon.

Din pacate, asa cum spunea si o alta persoana mai sus, niste pusti inconstienti care s-au vazut cu masini pe maini.
Va recomand sa va ganditi de doua ori inainte de a apela la aceasta firma de inchiriat.
Radu Cristian
Radu Cristian4 ani în urmă
Personal profesionist, pretul bun, masina un VW Jetta avea 43.000 de km., stare perfecta de functionare si curata. Serviciile sunt transparente. Mi s-a explicat ce am platit si cat inainte, inclusiv garantia care trebuie blocata. Respect față de alti clienți, la cel mai înalt nivel. Am avut rezervarea in acelasi timp cu alta persoana, agentii au fost calmi si joviali si cu mine si cu cealalta persoana. Am fost servit cu o cafea complementar cat am asteptat. Flota de autoturisme din parcare, in general este noua. Am fost putin sceptic la inceput dar serviciile s-au dovedit a fi ireproșabile. Am preluat masina din oras si am fost asteptati in aeroport de unul din agenti pentru predare. Venim in vara si tot de la ei vom inchiria. Va recomand Focus Rent.

Professional staff, company with good prices. We had rented a VW Jetta with 43,000 km. Car was working in good condition and clean. The company provides good and transparent service. The agents explained to me what I have to pay in advance, including the quoted deposit, to be blocked. Respect for other customers, at the highest level. I had the reservation at the same time with another person. The agents were calm and jovial and with me and the other person. I was served with complimentary coffee as I waited. The fleet of cars in the parking lot is generally new. I was a little skeptical at first but the services proved was impeccable. I took the car from the city office and was waited at the airport by one of the agents for return. We will arrive in the summer and we will rent again with this company. I recommend to you all Focus Rent.
Catalin Romeo
Catalin Romeo5 ani în urmă
O sa scriu aceasta recenzie asa cum mi-ar fi placut mie sa o gasesc atunci cand am cautat firme de inchiriat, pentru ca voiam o inchiriere de 24 de ore si nu gaseam ceva fara garanții imense si care sa para de încredere. Oameni profesionisti, foarte amabili, masina in stare excelenta, preturi foarte buna, seriozitate maxima!
Multumesc foarte mult
Liv ics
Liv ics5 ani în urmă
De evitat, au mașini proaste ce îți pun viața în pericol. Firmă de apartament, total neprofi. Se poartă foarte urât cu clientul dacă le spune că mașinile au probleme. Înjură, amenință etc.

Am fost la munte cu un vw jetta, mașină advertised ca bună, cu service-ul la zi... Am rămas pe serpentinele de la munte fără să pot accelera, mi se aprinseseră martorii spiralat și motor și de-abia atingeam 60 de km/ h...

Apoi mi s-a dat o mașină Skoda Octavia care după ce am lăsat-o o zi fără să o conduc, a doua zi, când să plec spre aeroport, nu pornea butonul de ignite. Am dat de câteva închis redeschis până să pornească... Am sunat să le spun și agentul mi-a spus: "și mașina asta?! Ce ați făcut? Băga-mi-aș!".
Era foarte țâfnos și nervos că are mașini proaste. E de vină clientul în optica lor.

De evitat total.

Cineva mai sus spunea că fură. De furat nu m-au furat, dar viața în pericol mi-au pus-o... Pe a mea și a altora...
Niște puști inconștienți ce s-au văzut cu mașini pe mână și-și bat joc de oameni atât de viața lor cât și de cum se poartă cu ei.

Cel puțin unul dintre agenți a fost total nesimțit. Cel care mi-a adus cealaltă mașină în schimb a fost ok, am putut dialoga cu el, deși și el m-a amenințat că îmi ia garanția...
Dacă ar fi fost mai deschiși să rezolve problemele (în special agentul nesimțit care m-a înjurat), ar fi fost ceva...

Cert este că nu le duc în service prea des, așa că atenție mare!

Eu nu intenționam să iau de la ei dar celelalte firme aveau totul închiriat. Ei aveau 2 mașini, poate nu multă lume se înghesuie la ei dintr-un motiv temeinic, pe care l-am testat pe pielea mea, din păcate...
Claudiu Ghemu
Claudiu Ghemu7 ani în urmă
Masini foarte întreținute la prețuri acceptabile , recomand !
Bogdan grosu
Bogdan grosu9 ani în urmă
Va multumesc pentru profesionalismul de care ati dat dovada !
Alex Nutu
Alex Nutu2 ani în urmă
Am avut o experienta extrem de placuta cu Focus Rent. Initial comandasem un VW Passat, insa clientul ce trebuia sa il aduca nu s-a intors la timp, astfel mi s-a oferit posibilitatea sa inchiriez un Audi A6 la aceiasi bani. Chiar daca nu este o companie gigant, mi s-a vorbit frumos si mi s-au oferit servicii profesionale, deci RECOMAND cu incredere.
Locații recomandate