/Bucuresti/Inchiriere de masini

Primus Trans Bucharest

Strada Corneliu Botez 1, București 020471, România

Primus Trans Bucharest
Inchiriere de masini
4.9
38 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C4V4+JX București, România
+40 727 707 007
primustrans.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sara Batrana
Sara Batrana2 ani în urmă
Recomand cu drag. Preturi foarte ok. Masinile au fost impecabile, soferii la fel. Am inchiriat 2 masini pentru nunta, nu am avut niciun fel de intarziere. In masina ofereau si apa si bomboane. Un mic gest, dar cu mare efect.

Multumim
Ciprian Stoianovici
Ciprian Stoianovici2 ani în urmă
Am folosit serviciile lor, pentru prima oara, in urma cu mai putin de o luna. De atunci i-am mai solicitat de inca 2 ori (si transfer scurt catre aeroport, dar si drumuri lungi, in tara) si voi continua sa apelez la ei. Motive: punctuali, politicosi si mereu la dispozitia clientului, masini curate si care functioneaza fara probleme, totul extrem de civilizat si profesionist. Un mare plus: respect fata de masurile anti-COVID. Recomand!
Andreea Raducanu
Andreea Raducanu2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumita de serviciile oferite. De fiecare data șoferul a fost foarte amabil si la timp. Recomand cu încredere!
George Ciuperca
George Ciuperca2 ani în urmă
Foarte multumit de experienta: promptitudune, amabilitate si orientare spre a gasi cele mai bune solutii.
Oana Luca
Oana Luca5 ani în urmă
totul a mers perfect, incepand cu rezervarea (care a fost ceruta cu doar o zi inainte de plecare) si pana la sosirea la aeroport la ora indicata. Am primit pe email numele soferului si numarul lui de telefon, acesta ne-a sunat la sosire, asa cum am cerut. Multumim!
Bogdan Stamatin
Bogdan Stamatin5 ani în urmă
Adevarati profesionisti. Am apelat la serviiile lor atat la plecarea in vacanta cat si la intoarcere. Totul a fost rezervat/confirmat online. Soferii au fost super profi.
Ana Stefanescu
Ana Stefanescu9 ani în urmă
Multumesc pentru ajutor! a fost super ok masina in WE!
Stefan bucu
Stefan bucu2 ani în urmă
Am sunat pentru rezervare sambata la pranz, cu gandul ca nu raspunde nimeni/ raspunde mai apasat ca e weekend. Am avut surpriza placuta, mi s-a raspuns cu amabilitate si complet la intrebari.
Am gasit rezervare a doua zi, la ora dorita, cu tipul de masina dorit, in conditiile dorite. Rep. firmei cu care am discutat pentru rezervare: foarte flexibil, profesionist, interesat sa gasim cea mai buna solutie pt ce cautam eu. Soferul cu care am mers: punctual, la fel de flexibil si profi, f. OK pe tot parcursul cursei.
Sistem de confirmare comanda automat, plata cash/ online/ POS la sofer.
Nu ii laud aiurea, chiar nu am gasit motiv de nod in papura :-)
Multumim si keep up the good work.
Locații recomandate