/Brasov/Inchiriere de masini

Automobile Bavaria

Calea București 33, Săcele 505600, România

Automobile Bavaria
Inchiriere de masini
4.4
348 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
JM44+M8 Săcele, România
+40 268 338 000
bmw-bavaria.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Gabriel gaitan
Gabriel gaitan2 ani în urmă
Foarte profesional din toate punctele de vedere
Sorin
Sorin2 ani în urmă
O experienta cu adevarat placuta.
Oameni calificati si gata sa te lamureasca in orice moment.
Multumesc frumos
Zsolt Szekely
Zsolt Szekely2 ani în urmă
Deosebit de multumit. Intregul proces a decurs in stil "bavarez". Multumiri si felicitari doamnelor Pultea si Telea.
Ovidiu Calu
Ovidiu Calu4 ani în urmă
Brand German, atitudine și servicii românești. NU recomand!!! Îți schimbă toată mașina și tot nu găsesc problema. Mai durează și foarte mult, de ordinul săptămânilor!!
Pompilica Stoican
Pompilica Stoican6 ani în urmă
Am neplacuta " placere " sa va impartasesc experienta mea de la CONTEMPO BRASOV . Posed un bmw seria 3 din 2010 . In una din zilele trecute , am observat pe pavajul din curtea casei pete de ulei ce se scurgeau de la BMW . Am sunat la Contempo { proasta hotarare } si am facut o programare . Am dus autoturismul la service si au constatat ca e un semering uzat la cutia de viteze inspre cardan . Am deschis comanda , lasand si masina in service , iar dupa o saptamana , am fost sunata ca masina e reparata . A durat atata deoarece semeringul respectiv a fost adus din Germania . Ei nu tin o piesa asa de " importanta " in magazie . Am preluat masina , am achitat 799 ron reparatia , si am plecat . Pe drum am auzit zgomote ciudate sub masina . Am sunat iar la Servis si am dus din nou masina la verificare . Dupa 3 ore de verificari mi-au spus ca e posibil sa am probleme cu cardanul , dar nu sigur , recomanda schimbarea acestuia . Am hotarat sa revin ulterior ptr reparatie. Ajunsa acasa am constatat o alta " surpriza " . Din portbagaj lipsea roata de rezerva slim pe care o cumparasem pentru o mai mare siguranta . Am sunat din nou la CONTEMPO , au zis ca verifica pe camere , dar rezultatul a fost ca nu ei au furat-o . Am ramas cu paguba . Un prieten m-a indrumat la un servis particular la 2 km de Contempo . Dupa 2 minute de verificari , au gasit problema . Flansa de la cardan era montata invers . Dupa 30 minute am scos masina din servis , problema fiind remediata . In concluzie , CONTEMPO BRASOV , servis de " CACAT '.
Alecsb0686 Alecs
Alecsb0686 Alecs2 ani în urmă
Doar cuvinte de lauda la adresa Automobile Bavaria Brasov. O placere sa fiu clientul lor. Sunt foarte multumit de serviciile pe care le primesc dupa fiecare revizie. Valentin Sava omul de milioane, profesionist , amabil si foarte bine documentat atunci cand ai nevoie de consultanta in vanzarea unui Automobile. Toma si Sorin, foarte amabili atunci cand ai nevoie de o revizie. Recomand
Catalin M
Catalin M2 ani în urmă
Fac programare pt revizie la 8:30. Primesc SMS cu 2 zile inainte cu programare pentru ora 10. Deja ora se suprapunea cu alte planuri pentru ziua respectiva. Totusi reusesc sa reprogramez celelalte planuri ale zilei si ajung la locatie la 9:40. Consilierul era prin zona dar nu la birou. La 10:20 revine la birou dar e ocupat cu altele. La 10:30 imi cere cheia dar incepe si o discutie la telefon. Termina discutia si imi spune ca mai dureaza pt ca s-a blocat programul. Legenda spune ca inca astept preluarea masinii.
Sonia Sugo
Sonia Sugo2 ani în urmă
Am dus masina la reprezenta BMW Brasov in vederea unei verificari de rutină. Cum am scos masina din service: geamurile se deschideau invers, nu mai aveam senzori de parcare si nici lumini la marsarier ca sa nu mai zic ca mi-a dispărut până si suportul de apa. De fapt, mi-a fost instalat softul unei mașini mult mai performante, eu având un X1. Aceste nereguli au fost duse în atenția domnului Paul Buzea, dar bineinteles, ca nu s-a remediat nimic si am fost nevoită să plătesc 400 euro pentru paguba pe care mi-au facut-o. Bătaie de joc si neseriozitate maximă!
Locații recomandate