/Brasov/Inchiriere de masini

Kron Transfer

Strada Lămâiței nr 28, Ghimbav 500167, România

Kron Transfer
Inchiriere de masini
4.2
101 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG55+7M Ghimbav, România
+40 743 999 996
brasov-aeroport.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anna Sara
Anna Sara2 ani în urmă
Recomand aceasta firma cu toată încrederea. Cea mai buna experienta pe care am avut o de când am început sa călătoresc. Staff'ul este foarte amabil și înțelegător. În data de 06.12 am avut nevoie urgenta de un drum pana la aeroport însă nu am apucat sa îmi fac rezervare nicăieri și nu găseam nici o mașină. Am sunat la Kron Transfer și mi au găsit foarte repede pe cineva care sa ma ducă la aeroport. Domnul Alin, șoferul care a venit sa ma ia, a fost foarte amabil și respectuos. A condus foarte bine și a fost foarte atent iar masina a fost foarte curata și comoda.
În concluzie, este o firma foarte serioasa și se vede ca scopul lor principal este cel de a mulțumi clientul. Ii recomand cu toată încrederea.
Emanuela Leonte
Emanuela Leonte2 ani în urmă
Foarte mulțumită ... de prima oară când am apelat la serviciile dumneavoastră am rămas surprins plăcută de amabilitate și profesionalismul șoferului .... adevărul că am repetat și de fiecare data am rămas foarte mulțumită 👍...și jos pălăria șoferului Alex ... având în vedere condițiile de trafic el a făcut tot posibilul să ajungem la timp ... mulțumesc frumos
Ovidiu Iamandei
Ovidiu Iamandei2 ani în urmă
De fiecare data când am apelat au spus ca au locuri ,am stabilit ora totul bine, iar când sa iau cursa am primit email ca nu mai au locuri ! Nu recomand!
Andy FRx
Andy FRx2 ani în urmă
Am călătorit cu aceasta domnul Alin de la București la Brașov. Nota 10/10, calm , respectuos , conduce preventiv.
Recomand kron transfer.
Sorina Surubaru
Sorina Surubaru2 ani în urmă
O călătorie efectuata în siguranță. Domnul Claudiu este șofer excelent care a ne - a asigurat o călătorie de nota 10. Recomand cu toată încrederea. Sorina Curelea. Aceeași experienta plăcută am avut și în data de 26.10. 2021 la preluarea de la aeroport spre casa de către domnul Lucian. Seriozitate și profesionalism. Recomand pentru o călătorie în in siguranta și la timp.
Iulia Mocanu
Iulia Mocanu2 ani în urmă
Folosesc des serviciile Kron Transfer si vreau sa va multumesc si de data asta pentru cursa BV-OTP de Duminica 23/01/22, ora 16:30. Desi am rezervat transferul cu 5 ore inainte de zbor am crezut ca o sa pierd zborul. Cursa a fost o adevarata aventura printr-o furtuna de zapada pe Cheia. Multumesc soferului care a facut tot ce a putut, a recuperat pe parcurs si am ajuns la timp pentru zbor. Cele mai sincere aprecieri!
Manuela Gherghel
Manuela Gherghel2 ani în urmă
Am beneficiat de serviciile firmei pentru prima data saptamana trecuta dus si astazi intors.Bucuresti- Fagaras./retur
Totul la superlativ,servicii, punctialitate, soferii foarte amabili si profesionali.
Cu siguranta urmatoarea calatorie va fi tot Kron transfer. Multumesc.
Mihaita Baciu
Mihaita Baciu2 ani în urmă
Soferi respectuoși,mașini noi și curate, preț excelent. Intr-un cuvânt Recomand oricui și oricând.
Locații recomandate