/Brasov/Inchiriere de masini

Redax Rent Inchirieri Auto

Bulevardul Griviței nr.97, Brașov 500173, România

Redax Rent Inchirieri Auto
Inchiriere de masini
5
3 recenzii
3 comentarii
Indicații de orientare
MJ34+5M Brașov, România
+40 740 037 544
redaxrent.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Crestastores UK
Crestastores UK2 ani în urmă
In Calatoria noastra de promovare a Cresta Stores UK in Brasov am inchiriat masina de la Redax Rent. Din momentul in care am contactat Redax totul a fost foarte usor si profesional. Masina extrem de curata si fara nici o problema, livrata la timp si cu toate instructiunile . O sa recomandam Redax si la alte companii daca au businessuri in Brasov si au nevoie de o firma serioasa si profesionala de inchiriat masini. Daca aveti o firma care necesita mai multe masini am inteles ca au oferta personalizata pentru companii asa ca nu ezitati sa intrebati detalii
Global Consulting
Global Consulting2 ani în urmă
Dupa o cautare scurta pe internet despre Inchirieri Auto Brasov am gasit Redax Rent, o firma ce inchiriaza masini la standarde inalte de siguranta, fiabilitate si nu in ultimul rand curate. Echipa de la redax rent a inchiriat companiei nostre masini in conditii foarte avantajoase de-a lungul intregului an 2020. Recomandam aceasta companie de inchirieri auto brasov si altor companii care au nevoie de masini fiabile,curate si sigure inchiriate in conditii avantajoase.
Doina Dinica
Doina Dinica2 ani în urmă
Masina închiriată aproape noua , curata și ieftina , livrare rapida. Dacă vrei sa închiriezi o masina, Redax Rent Bradov este varianta buna de ales.
Am beneficiat și de un discaunt generos la reinchiriere.
Locații recomandate