/Brasov/Inchiriere de masini

Hornbach

Strada Bucegi 3, Brașov 500053, România

Hornbach
Inchiriere de masini
4.3
7 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MG6X+59 Brașov, România
+40 268 503 281
hornbach.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–21
Marți: 8–21
Mirecuri: 8–21
Joi: 8–21
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 8–21
Duminică: 8–19
Scrie o recenzie
Nedelcu Florin
Nedelcu Florin2 ani în urmă
Accesul în magazin s-a făcut după verificarea certificatului de COVID. Magazinul era bine aprovizionat, chiar avea anumite produse pe care nu le-am regăsit pe site!!! ( eram interesat de o freza de zăpadă cu acumulator...pe site figura doar un singur model, în magazin acum găsit două modele). Personalul foarte amabil și gata să-ți ofere informațiile de care ai nevoie! O experiență deosebit de plăcută!

Update! (10 zile de la prima postare, in care acordasem cinci stele...)
Ajuns acasă am avut parte de o surpriză neplăcută...Freza de zăpadă achiziționată nu avea instrucțiuni de montaj in limba romana, după cum nu am găsit nici certificat de garanție al acesteia ( sper doar sa nu am nevoie de el !!!)...Am luat legătura cu magazinul, centrala ( cred) facandu- mi legătura cu o domnișoară de la raionul respectiv... i-am explicat toată tarasenia, mi-a comunicat că problema o depășește și-i va informa pe șefii dumneaiei pentru rezolvarea problemei, solicitandu- mi numărul de telefon pentru a-mi comunica modalitatea de a intra în posesia unor instrucțiuni de montaj in limba română! A trecut mai mult de o săptămână și nu am primit niciun răspuns...noroc că n-am avut nevoie de freza! Am rezolvat singur montajul... Totuși, Hornbach nu cumva aveați obligația legală să vindeți produsele însoțite de instrucțiuni in limba română?!
Turcus Peter
Turcus Peter2 ani în urmă
Un magazin curat,aerisit.Imi place in special sectorul zoo/grădină. Prețurile sunt ok și exista calitate a produselor.
Îmi place că au un sistem de service și de suport dacă dorești să cumperi produse pe care sa le montezi acasă.
Ionescu simion
Ionescu simion2 ani în urmă
Este un magazin situat la 1-1,5 km de cartierul de locuințe Avantgarden din zona Bartolomeu.Produsele oferite la vânzare sunt cumpărate pentru locuințe ,grădini ,curți și pentru uzul altor societăți comerciale.Deplasarea la magazin e bine să se facă cu automobile și nu cu transportul public orășenesc ( linia 28 de autobuze are o statie la 300 de metri de magazin ). Programul de lucru este aproximativ de 12 ore zilnic.
Mircea Pastarnac
Mircea Pastarnac2 ani în urmă
Este un magazin de dimensiuni mari care se află în orașul Brașov pe marginea șoselei care duce spre localitatea Ghimbav.Magazinul are o parcare generoasă.O zonă a magazinului este pregătită pentru accesul cu automobilele clienților ( pentru a prelua saci mari ,placi și marfa voluminoasa ).Magazinul vinde produse necesare reparațiile și amenajărilor pentru case și grădini .
Dumitru
Dumitru2 ani în urmă
Buna ziua tuturor,
Acum cateva zile am cumparat parchet si accesorii de aici. Nu voi mai repeta greseala aceasta!!!
1. Lucratorul de pe raion foarte nepasator, cred ca l-am deranjat. Pare sa nu cunoasca nimic de pe acolo!
2.Etichetele cu preturi sunt "varza" !Acel personaj, mare,la propriu, care sta degeaba acolo, nici macar asta nu poate face???
Usate Mircea
Usate Mircea2 ani în urmă
Din păcate sunt depășiți din multe puncte de vedere!Ca sa fac comandă la materiale de construcții sa merg sa scriu codurile de la fiecare produs în sine și după aceea sa merg să-l caut sa facem factura? Acum să mă și angajez acolo?Pffffff
Maricica Juganaru
Maricica Juganaru2 ani în urmă
Lipsă de personal la raionul de covoare, la raionul de electrice când voiam sa întrebăm nu găseam pe nimeni și la casierie nu era bine informată cu privire la plata cu cardul pentru rate si parteneri la cardul de credit
Raul Grosos
Raul Grosos2 ani în urmă
Foarte amabil personalul, frecventez de mulți ani magazinul și se observă o îmbunătățire a atitudinii față de clienți, ultima vizită (12.02.2022) chiar m-a surprins foarte plăcut, tot așa mai departe.
Locații recomandate