/Botosani/Inchiriere de masini

Carrefour

Bulevardul Mihai Eminescu Nr. 6, Botoșani 710067, România

Carrefour
Inchiriere de masini
4.2
3 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
PJXV+HC Botoșani, România
+40 374 147 900
carrefour.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–22
Marți: 8–22
Mirecuri: 8–22
Joi: 8–22
Vineri: 8–22
Sâmbătă: 8–22
Duminică: 8–22
Scrie o recenzie
Cata Brad
Cata Brad2 ani în urmă
În regulă, dar fiindcă suntem în România, trebuie să ai și neplăceri, chiar dacă, minore. La casa de marcat, casiera nu mi-a primit o bancnotă de 5 lei puțin ciupita, cam 3,4 mm. Nici nu mi-a explicat de ce n-o primește, însă am fost nevoit să ofer altă bancnotă. Nu știu, este corect,nu este ?
Radu Căjvăneanu
Radu Căjvăneanu2 ani în urmă
■ 11 ianuarie 2022. Astăzi am încercat cu bune rezultate o nouă experiență "Rezerva online și ridică din magazin". Am avut o listă de peste 25 de produse pe care am transmis-o la magazin prin serviciul Bringo puțin după ora 8:00 dimineața. În circa o oră marfa a fost colectată. Am putut urmări din aplicație progresul colectării în timp real. Operatorul care a colectat marfa a ținut legătura cu mine telefonic pentru mici ajustări pe parcurs și diverse informații. Un domn foarte corect, dinamic și cooperant. Apoi am fost anunțat că pot să vin să îmi ridic produsele precum și intervalul de timp disponibil. Am fost prezent la casa specială unde am achitat și am primit coșul de produse. Am avut încredere și am verificat lista la domiciliu. Totul ok. Cât privește calitatea mărfii nu am obiecții: legumele și fructele foarte bune, proaspete restul voi mai vedea pe parcurs. Avantajul unui astfel de sistem este că poți identifica foarte operativ promoțiile și reducerile care s-au dovedit reale. În plus economisești timp și se evită aglomerațiile din magazin și de la casele de marcat. Pentru Serviciul Bringo de astăzi dau cinci stele: *****. La fel voi crește și numărul de stele pentru magazin. Încerc să atașez poze cu lista de cumpărături și foto produse.
■ 11 mai 2021. Vom crește numărul de stele astăzi datorită, in primul rând doamnei casiere care a reușit la sfârșitul programului să fie un model de viteză și amabilitate. Bravo ei nu știu unde să o identific pe bonul fiscal. Și acum produsele din câte am încercat în ordinea de pe bon. Ridichile: foarte convenabile ca preț; am găsit una cu pete întunecate Și cam amară. Leușteanul: grozav aspect, miros și preț sub un leu legătura. Avocado la plasă: am găsit o ofertă am luat două plase Sper că nu am luat și "plasă". Castraveți Fabio: preț bun am nimerit exact când îi punea la stand. Dorada: arata bine am pus la rece pe mâine. Salata de varză albă: iau frecvent de la Carrefour pentru că e bine tăiată și dreasă corespunzător. Sote de fasole verde: cam apos, a curs din cutie deși a fost infoliat bine am fost nevoit să spăl sacul. Pui rotisat: foarte foarte bun am inlăturat pielea. Cușcuș: un preț foarte bun calitatea o văd la preparare.

Urmează recenzii mai vechi:
. Astăzi am trecut după fructe de pădure vrac și erau puține + cam "preselectate" după opinia mea, cu mai puține boabe negre (afine , mure), deci am luat o cantitate mai mica decat de obicei. Să fie clienții de vină să aleagă atât de eficient boabele, a fost modificată compoziția sau cine stie? Mai sunt si la alte firme căutăm și acolo.
HENRY ROBERT CRISTIAN SALAVASTRU
HENRY ROBERT CRISTIAN SALAVASTRU2 ani în urmă
Au cele mai mari prețuri dintre toți marii comercianți. Mai "practică" și greșeli de preț, în sensul că un preț este la raft și altul cu mult mai mare la casă. Cine nu este atent,"donează" mulți bani Carrefour lui. Dar cine să i controleze în România unde toți cei ce ar trebui să i controleze sunt corupți ?!
Maria Zaharia
Maria Zaharia2 ani în urmă
5 decembrie, după amiază, cu greu am gasit un dulapior bun sa las ceva, revin după cumpărături sa iau bagajul, nu se deschidea, tastez de cateva ori, deranjez persoana de la ordine/pază sa-mi deschida. Acesta ma chestioneaza despre bagaj, îi sugerez că ar fi mai bine sa se repare acele dulapioare pentru a evita situatiile neplacute. In loc de scuze, mi se striga ca dacă nu imi convine sa nu mai vin la cumparaturi la Carrefour. Și uite așa pleci nervos de la Carrefour.
Cristi Postolache
Cristi Postolache2 ani în urmă
O stea,atât merita in acest moment.Dupa ce că ani la rândul am făcut cumpărături acolo am lăsat salarii după salarii ieri mă trezesc că nu pot intra deoarece nu sunt vaccinat.Cand lăsam 600lei săptămânal eram bun acum nu,ba mai mult vine paznicu cu o idee.pentru suma de 20 lei are el un om care îmi poate face cumpărăturile și să le aducă afara.Rusineeee nesimțiților,arzavar falimentu sa va arza sa nu mai calce picior de om la voi.sa vă luați jucăriile și mai marii manageri și șefi și în Franța cu voi slugilor
Aluculesei Andrei
Aluculesei Andrei2 ani în urmă
O parcare foarte foarte inghesuita. Intre doi stalpi incap doar doua masini si sa poata deschide portiera sa cobori din masina. Voi ati inghesuit 3 sa va iasa cat mai multe la numar.Mergeti si vedeti la Lidl ce fel de locuri de parcare au ei.
Nelu Costache
Nelu Costache2 ani în urmă
Sistemul de ventilație și climatizare al spațiului lasă de dorit .
De acest fapt se plângeau inclusiv angajați care aveau ore bune in spate de stat cu masca pe figura...!!!👎😭
La intrare o persoana care daca avea loc pe ușile de la intrare , intra cu mașina la cumpărături ,vsă nu mai vorbim că a parcat pe locul celor cu handicap ...🥴👎
Elena
Elena2 ani în urmă
Ce poti sa cumperi de Sfântul Nicolae? Evident jucării pentru nepoți 😄😄😄 Oricum, bine ca am stiut preferintele lor altfel nu știu ce as fi ales din miile de jucării care umple Carrefour. Rămâne provocarea pentru Crăciun!! Va urez succes!
Locații recomandate