/Bihor/Inchiriere de masini

BRUMA Oradea

Bulevardul Decebal 46, Oradea 410205, România

BRUMA Oradea
Inchiriere de masini
3.7
47 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
3W69+CM Oradea, România
+40 749 400 783
bruma.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: 8–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Madalina
Madalina2 ani în urmă
Dezamăgitor, partea cu reparațiile; duci la reparat și tot nu merge nici măcar nu le încearcă ei sa vadă dacă merg sau nu
Remus-Gavril Pătcaș
Remus-Gavril Pătcaș2 ani în urmă
Pe lângă ca sunt scumpe , după 20 de ani am întrebat de o reducere și mi sa spus ca poți fi și pensionat cu ei ca nu contează....
Ruben Foltut
Ruben Foltut2 ani în urmă
Mi-am lasat motocoasa (FS55) la reparat, schimbare de carburator. Desi am folosit-o foarte putin, nu am mai reusit sa o pornesc. Dupa o luna de tinut in service am fost sunat sa vin dupa ea. Foarte dezamagit! Sa nu ai un carburator pe stoc....
Sofia Colompar
Sofia Colompar2 ani în urmă
Scumpii,lipsă mecanicii pt ați proba scula reparată, extrem de scumpii,pt o pompița de la o cositoare, ei schimba tot carburatoru, doamna de la recepție, nu stie cum sa te scoata mai rapid din magazin.a fost prima data si ultima cand merg la ei... (punctu meu de vedere)
Dany Vld
Dany Vld2 ani în urmă
Bună ziua sunt un client foarte mulțumit de service acestei unități am trecut acum o săptămână am avut o problemă cu un motocultor si mi sa rezolvat problema foarte repede ,mecanici au fost foarte promți inclusiv și doamna de la service a fost foarte amabilă,vă recomand să mergeți cu toată increderea.
Vasile craciun
Vasile craciun2 ani în urmă
Zilele acestea am fost la Bruma in Decebal la service cu drujba stihl cumparata tot de la ei. Doamna amabila de la caserie a preluat drujba in service si m-a anuntat ca in maxim 2 zile este reparata. ziua urmatoare ma anunta telefonic doamna sa imi spuna ca s-a reparat, eu incantat am mers sa o ridic de la service. Un mecanic istet a iesit cu drujba din service si m-a chemat afara sa imi porneasca drujba. sunt foarte multumit de service-ul de la Bruma.
Am sa revit cu placere.
Felicitarii, tineti-o tot asa !
Malaxor dewalt
Malaxor dewalt2 ani în urmă
Profesionali oamenii. Am cautat un motocultor si aici am gasit ce am cautat. angajatii saritori, mi-au intrebat la ce il folosesc, ce suprafata lucrez cu el si mi-au recomandat un model de al lor. motosapa e BR900, e super.am inteles ca serviceul e la ei, tot ei au piese pentru ele. arata bine si motorul suna ok. le multumesc pentru ajutor si amabilitate.
Romania Review
Romania Review2 ani în urmă
La un moment dat erau cei mai tari pe scule, dar au vrut prea multe si prea repede si au cazut puternic. Singura lor sansa sunt sculele si echipamentele de nișă, cele pe care nu le gasesti la marii retaileri si un atelier service competitiv. Stiu destui oameni care cauta disperati dupa un service care sa le repare sculele sau utilajele iesite din garantie.
Locații recomandate