/Arad/Inchiriere de masini

Verbiță

Calea Aurel Vlaicu 282, Arad 310375, România

Verbiță
Inchiriere de masini
4.1
784 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
672J+JG Arad, România
+40 257 227 056
verbita.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 8–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
elisabeta maria162 zile în urmă
va rog frumos daca mai angajați femei va rog faceți-le și testul psihologic ca am mers intr-un taxi electric verbița și șoferița ma făcut proastă și in toate felurile ca doar am inchis ușa de la mașina mai tare și eram și cu un copil de 2 ani in brațe de la facut sa planga.
Marcel Mihai
Marcel Mihai2 ani în urmă
Șoferii Taxi Verbiță sunt foarte amabili. Nu sunt din Arad dar ori de câte ori vin în oraș apelez la Verbiță Taxi. Ieri am fost cu un prieten din Arad. Îmi spune că șoferul taximetrului a ales cel mai scurt și mai liber traseu. Văd că se poate plăti și cu cardul. Minunat! Mulțumesc Taxi Verbita!
Ion Pascu
Ion Pascu2 ani în urmă
Cicul dintotdeauna cu Taxi Verbiță. Azi am avut bagaje multe iar șoferul m-a ajutat să le urc în mașină și să le duc acasă la etajul 2. Mulțumesc Verbiță Taxi!
Gabriel Gabriel
Gabriel Gabriel2 ani în urmă
Buna ziua ...eu cred că firma dumneavoastră de taxi a dus cretinismul la superlativ ,explicati-mi cum dracu poți să angajezi un șofer indian ,pakistanez sau ce nație este el fără să știe limba romana ,fara să cunoască străzile din Arad ,mie mi se pare o bătaie de joc grosolană ,încă așa ceva nu am mai întâlnit ,sunteți idioți de-a binelea ,ce atestat poate să aibă acel șofer ,sunteți cele mai mari gunoaie pe care le-am întâlnit vreodată.
Vadim Cudlenco
Vadim Cudlenco2 ani în urmă
Chemi mașina la o adresa și ei trimit la o cu totul alta. Apoi tot tu ești certat la telefon de către dispecera pe un ton de parcă ai vrut sa furi ceva de la ei și nu sa le folosești serviciile.
O sa dau banii mei altei companii de taximetrie data viitoare.
Anton F. Dudas
Anton F. Dudas2 ani în urmă
Da, dupa ce am patit-o cu mecanici, facuti peste noapte, de la service-uri no name, care nu-i mai dadeau de capat, am venit aici, unde se vede profesionalismul prin rapiditate si rezolvare a problemelor masinii.
Bogdan Muntean
Bogdan Muntean4 ani în urmă
Complimente șoferului din mașina cu numărul 05, care s-a oferit sa ne plimbe prin Gai la 23:50 cu viteza maximă, cu copil în spate și ruta ocolitoare plătită cu 10 lei mai mult, asta după ce a ajuns cu 20 de minute mai târziu.
Excelente servicii! Nu mai doresc niciodată.
Sere bere
Sere bere2 ani în urmă
Imi trimit zilnic copilul la scoala cu taxi verbita ii platesc direct de la mine din telefon cursa, vad unde se afla si stiu tot timpul unde este, stiu la ce ora a ajuns acasa, taxi verbita este ca o bona virtuala, mai mult supriza este ca, copilul meu poate sa isi exerseze limba engleza cu cetateni din alte tari, in toate marile orase din europa sunt cetateni straini pe taxi, nu am crezut ca vom trai zilele in care o sa avem si noi emigranti, BRAVO COMPANIEI TAXI VERBITA.
Paul Sturz
Paul Sturz2 ani în urmă
Personal de excepție. Te poți înțelege foarte fain și simplu cu tot ce ai nevoie. Recomand cu încredere.
Locații recomandate