/Arad/Inchiriere de masini

Grup West Arad

Calea Timişorii nr. 124 -130, Arad 310227, România

Grup West Arad
Inchiriere de masini
4.5
332 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
48VC+V8 Arad, România
+40 257 287 800
opel.grupwest.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Dorin Zamfirache
Dorin Zamfirache2 ani în urmă
Foarte mulțumit !!!
Cel mai bun service Opel din vestul României !!!
Dan Zahareanu
Dan Zahareanu2 ani în urmă
Foarte bine organizat cu profesioniști care sunt foarte buni in ceea ce fac, bravo lor, orice problema aveți merită vizitați
ALINA TATAR
ALINA TATAR2 ani în urmă
Am fost cu un Opel Astra h de 2 ori pentru clima,prima oara m-au ținut 4 ore și nu mi-au făcut-o,a 2 a oara am fost tot pentru clima pentru că mi-au spus prima oară că se face ,nu au reușit să-mi configureze nimic și am rămas tot fara clima,cică păi veniți la noi doar santem Opel se face orice ,uite că nu fac orice,in rest oameni ok
Carmen Dragan
Carmen Dragan2 ani în urmă
Seriozitate maximă, piesele se află pe stoc,te programezi doar și până savurezi o cafea mașina e rezolvată.Va mulțumesc. O să mai revin!
Lucian Bardan
Lucian Bardan2 ani în urmă
Tot timpul foarte serioși si profesioniști! Țineți-o tot asa!
L. G.
L. G.2 ani în urmă
Stii când și cum îți lasi mașina la reparat, nu stii și când și cum o iei. Te cheamă pt reparații când nu au toate piesele. Au ținut mașina 3 saptamani pentru un far si o bară. Când incepi să pui întrebări, ți se spune ca furnizorii, ca bla bla... La finalul celor 3 săptămâni am luat-o parțial reparată. Am mai stat o lună și abia apoi ne-au chemat pt far.
Iti zgârie mașina și apoi spun că așa ai adus-o. Sfat: daca e musai să duceți mașina la reparat aici să vă asigurați că au toate piesele ,și faceți poză mașinii din toate unghiurile, cu personalul de față. Altfel pățiți ca noi! Nu recomand acest service!
Alex Xid
Alex Xid2 ani în urmă
Reparatie exterioara estetica(vopsire mai multe elemente din caroserie) executata decent dar...per total foarte dezamagit. Geamuri zgariate, kedere rupte, bara spate zgariata de personal apoi incercat sa repare superficial. Ti se spune ca asa a fost masina adusa. O gramada de probleme estetice la interior. Nu recomand, cel putin pt alte modele decat opel. Dar pe ideea ce poate sa mai comenteze un client nemultumit, ca oricum sunt destui clienti, nu le pasa.
Narcis Martin
Narcis Martin2 ani în urmă
Initial am acordat 5 stele dar le retrag. Sunt ok atata timp cat nu ai probleme. In momentul in care apar probleme cam dispar din peisaj.
Locații recomandate