/Vaslui/Hotel

La Conac

Șoseaua Națională nr. 24, 730003, România

La Conac
Hotel
3.9
230 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
MPHV+48 Vaslui, România
+40 742 309 131
laconacvs.wixsite.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Sergiu Stoica
Sergiu Stoica2 ani în urmă
Am luat camera dubla și am rămas foarte dezamăgiți.In pofida prețului ridicat am avut surpriza foarte neplăcută ca patul scartaia din orice încheietura la fiecare mică mișcare,salteaua a fost total incomoda.Prin usa de la coridor se putea auzi absolut orice deci camera a fost lipsita de orice intimitate in plus baia nu are aerisire. Total dezamăgită de lipsa totala de calitate.
Popescu Georgiana
Popescu Georgiana2 ani în urmă
Amabilitate si profesionalism! Am solicitat camera twin, deoarece calatoream cu tatal meu. Cei de la pensiune au fost foarte draguti si ne-ua dat camere separate. Le multumesc. Este cald, curatenie, camera mare si are balcon! Mai mult decat ma asteptam. In plus se poate veni si cu familie mai mare, camerele fiind organizate ca un apartament cu 2 camere, separat de alte camere. Foarte bine!
S1m!ON
S1m!ON2 ani în urmă
Miroase urat in bai ,nu au aerisiri .Curatenia lasa de dorit .
Bogdan Ghita
Bogdan Ghita2 ani în urmă
Rezervi camera cu doua paturi și ti se oferă pat dublu când ajungi, aglomerat și gălăgie mare din cauza grupurilor muncitorești cazate. La masa nu ti se da meniu, iar la final te surprinde nota umflata la maxim pentru mâncare foarte putina cantitativ și slaba calitativ. Cartofii prăjiți ( singura garnitura disponibila) sunt congelați și se pot numără cu ușurință, iar salatele sunt vechi sau chiar stricate. Nu as recomanda nimănui.
Aurelian Lupas
Aurelian Lupas2 ani în urmă
În camera 10 nu scârțâie patul, și este singura care are balcon spre curtea vecinului care este plăcută de privit. În rest sunt valabile comentariile critice.
Gabriel ilie
Gabriel ilie3 ani în urmă
Nu recomand acest hotel deoarece patul scârțâie foarte tare doar dacă te miști , salteaua lasă de dorit , lenjeria este izinita și de proasta calitate , prosoapele izinite , pe timpul nopți caloriferul a fost caliu foste multă gălăgie se aude tot de la vecini nu este izolata camera deloc și geamurile nu se închid bine ,micul dejun foarte sărac cred ca la o cantina era mai bogat , deși pe meniu scria ca primesc și ceai nu am primit iar când am cerut o cafea mi s a spus ca , cafeaua se plătește separat , am plătit cafeaua , dar este apa chioara , foarte neplăcuta șederea mea așa ca nu recomand , este și prima și ultima data când o sa ma cazez aici
Dorinel8
Dorinel82 ani în urmă
Un loc liniștit, cu o parcare interioara incapatoare. Camere foarte curate si mobilate decent. Camera avea balcon spre curtea interioara si a fost calduroasa.
Preturile de la restaurantul de la parter sunt decente, dar micul dejun ar mai putea fi îmbunătățit.
Merita sa va cazati acolo, oricum.
Mîrşu -Crețu Alina-Gabriela
Mîrşu -Crețu Alina-Gabriela2 ani în urmă
Nu recomand. Apartament cu 3 camere sa nu aiba o bucatarie sau un cos de gunoi? Sa nu mai pomenesc de baie care nici macar ventilatie nu are...
Ceea ce m a uimit cel mai mult este ca intre sufragerie si una dintre camere nu exista nici usa, nici perete. Iar intre cealalta camera si sufragerie este un GEAM IMENS FOARTE TRANSPARENT. se vede tot prin el, nici nu te poti schimba linistit ca te vede din cealalta camera. Mentionez ca acel geam nici macar o perdea pe care poti sa o tragi nu avea. Cu alte cuvinte, chiar daca ai 3 camere, nu prea ai intimitate deloc, foarte prost compartimentat. Exista un singur dulapior pentru haine IN TOATE CELE 3 CAMERE.
Galagie foarte mare de la strada, m am trezit de multe ori.
Pe de alta parte, Plusuri ar fi ca au parcare si nu a fost chiar asa de rea curatenia iar Camerele sunt spatioase.
Locații recomandate