/Iasi/Doctor

CARDIOMEDCentrul medical CARDIOMED Iaşi

Aleea Tudor Neculai nr.72 (rond vechi cug), Iași 700732, România

CARDIOMEDCentrul medical CARDIOMED Iaşi
Doctor
3.6
44 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4HPC+9M Iași, România
+40 232 261 915
cardiomediasi.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–19
Marți: 8–19
Mirecuri: 8–19
Joi: 8–19
Vineri: 8–21
Sâmbătă: 9–14
Duminică: 9–14
Scrie o recenzie
Diac Gabriela
Diac Gabriela2 ani în urmă
Rareori mi-a fost dat să am experiență plăcută intr-o instituție medicală. Vocea calda cu care ,,te tratează " doamnele de la balneologie, este balsam pentru suflet. JOS PĂLĂRIA, pentru echipa de la BALNEOLOGIE. :-*
Alexandra Negru
Alexandra Negru2 ani în urmă
Doamna responsabila de telefonul fix din incinta este de poveste, o poveste de groaza, dar asta e alta chestiune. Le urez succes si curaj celor care doresc sa-si faca programari. E doar primul obstacol :)
Veronica Maxim
Veronica Maxim3 ani în urmă
Nu se respecta programările, dacă stai lângă ușa și ai tupeu, intri și peste toate programările, aglomeratie pe hol, nu se respecta regulile de distanțare. Sunt programate mai multe persoane la aceeași ora.
Andreea Apetrei
Andreea Apetrei6 ani în urmă
Dezmagire este putin spus. Astazi am avut o programare la un ecograf la o dna dr, care nu isi merita numele de doctor din niciun punct de vedere: incompetenta 0, amabilitate 0, tupeu 10...Si cu banii luati si fara niciun rezultat sau vreo recomandare concreta. Nu recomand nimanui ecograf la aceasta clinica, doar daca isi schimba colaborarea si aduc pe altcineva cu adevarat dispus sa ajute pacientii. Rusine!
Camelia Dinu
Camelia Dinu2 ani în urmă
Experiența Cardiomed este una frustrantă pentru pacient, personal neprietenos și nervos. Din păcate, unii dintre acești oameni și-au greșit vocația. Nu recomand.
Anto A
Anto A2 ani în urmă
La Receptie o incompetenta care Nu e in stare sa lege 2 cuvinte si sa faca o programare ! Nepoliticoasa , am Sunat pt o programare la cardiolog dar Nu am reusit in cele din urma am renuntat! Nu meritati nici macar o stea
Doina Baltei
Doina Baltei2 ani în urmă
Deoarece tot personalul medical din această clinică sînt la standarde înalte.Mai vreau să punctez, toată stima și respectul pentru D Na Dr.BĂRBIERU. medic cardiolig, este un înger trimis de D ZEU pe pământ pentru a alina si a ajuta oamenii. ❤👌👐Îi doresc multă sănătate și putere de muncă pentru a și continua activitatea de medic.
Irina saicu
Irina saicu2 ani în urmă
D-nule dr. Tesloianu dacă ați avut o zi grea, asta nu vă dă dreptul să vorbiți urât pacienților și să le spuneți să iasă afară din cabinet. Plătim pentru serviciile pe care le prestați. O zi bună să aveți!
Locații recomandate