/Iasi/Doctor

Doctor Nita Sebastian

Strada Hatman Șendrea nr.2, Iași 700604, România

Doctor Nita Sebastian
Doctor
4.4
65 recenzii
9 comentarii
Indicații de orientare
5H2C+PH Iași, România
+40 745 652 354
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–14
Marți: 7–14
Mirecuri: 7–14
Joi: 7–14
Vineri: 7–14
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Tamas Adrian1 an în urmă
Dr. Nita Sebastian, un medic foarte bun și operativ, mulțumesc frumos pentru ajutorul, susținerea și răbdarea care a avut-o cu noi. Recomand,
LT
LT2 ani în urmă
Cei "7 ani de-acasă" i-a făcut la "fără frecvență"! Din cauza atitudinei extrem de arogante, lipsei de respect și compasiune față de pacienții care sunt în MARE durere (!!!!!!) când ajung la ortopedie, i-a prescris medicamente foarte periculoase părintelui meu! Dacă le-ar fi luat fără să verificăm, in combinație cu celelalte medicamnete si istoricul medical personal, nu știu ce s-ar fi întâmplat!!!
Bătrâni, tineri, școliți sau mai puțin școliți, TOȚI merită compasiune și respect.
Indiferent de cât de bun te consideri, ca să fii considerat cu adevărat doctor, îți trebuie compasiune, respect și răbdare să asculți pacienții, că dacă nu esti capabil de asa ceva, ori la morgă, ori la măcelărie e locul unora ca tine.
Nu-ți dă deloc de gândit când pacienții (de pe urma cărora îți iei salariu!!!) scriu că nu știi să te porți?...
MIHAELA RUSU
MIHAELA RUSU2 ani în urmă
Un om și un medic deosebit. MI-A LUAT DUREREA CU MÂNA (cum spune o vorbă din popor). Apelați cu încredere și nu veți fi dezamăgiți. Recomand din toată inima.!
Dany111197
Dany1111972 ani în urmă
Diagnostic si tratament corecte, comportament execrabil fata de pacient.
Stefana Sulugiuc
Stefana Sulugiuc4 ani în urmă
Buna ziua,
Cine nu are simtul umorului mai bine sa-si pastreze parerile pentru el, caci asta denota.......ca nu este deschis la minte. Domnul doctor nu este zeflemist, dimpotriva faptul ca glumeste (chiar daca este foarte serios cand o face) reuseste sa creeze o legatura cu pacientul, ceea ce este mare lucru. Oricum, sunt oameni si oameni.
Eu, VA MULTUMESC si "'nota 10 Nita" (cunoaste-ti expresia) pentru tratarea bursitei de la cotul drept .
Recomand acest minunat doctor si imi pare rau ca nu sunt mai multe stelute de oferit.
Puiu Fatulescu
Puiu Fatulescu6 ani în urmă
El, sau oamenii cu care lucreaza sunt zeflemitori si au impresia ca toti oamenii sunt absolventi de medicina. Nu da informatii clare sau suficiente. Dezamagitor si trist.
Alex_21
Alex_216 ani în urmă
Ii multumesc din suflet pentru tot!Sa ii dea Dumnezeu sanatate toata viata!
Andreea Vasiliu
Andreea Vasiliu6 ani în urmă
Cel mai bun medic din Iași! Recomand!
Ana Iustina
Ana Iustina2 ani în urmă
Update: Ca să va răspund la mesaj: fratele meu are 22 ani, deci nu este minor, doar ca are handicap ceea ce înseamnă că nu poate umbla singur. Problema lui este "picioare în valgus" , ceea ce tine de ortopedie. Nu vin din șură și am și eu o facultate în domeniu, dar nu de medic. Ceea ce aveam nevoie de la dvs era de semnătură, atâta tot. Pentru asta nu trebuia sa ne luați peste picior. Sa va fie rușine!!

Nu recomand acest medic arogant. Am mers la dumnealui cu un băiat cu handicap pentru a-mi da o recomandare ce m-ar ajuta la CAS pentru o pereche de papuci ortopedici. Dumnealui a fost prea puțin primitor și de cum am întrat în cabinet ne-a tratat ca supusii lui și dumnealui nu dorește "sa își strice ziua" și eu sa fac cum vrea el, nu altfel. Sa merg la "asistentele" lui din centru sa îmi completeze fisa și sa ma întorc la el (în Nicolina) sa mi-o parafeze ca dumnealui are manutele de aur și nu poate completa.
Cel mai deranjant a fost sa îmi spună ca eu vreau papucii aia PE BANII LUI de parca salariul lui e plătit de mămica lui, nu din banii statului la care contribuim noi toți ceilalți.

Și după toate astea dorea sa păstreze trimiterea mea (de pe urma căreia el își ia banii), însă am insistat ca îmi aparține atâta timp cât nu își face treaba de medic.

Un nesimțit!!! Nu recomand!!
Locații recomandate