/Suceava/Hotel

Zamca

Strada Zamca 28A, Suceava 720262, România

Zamca
Hotel
4.4
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M62W+M4 Suceava, România
+40 230 521 008
restaurantzamca.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Google maps Zamca
Scrie o recenzie
Alexandra Costiuc
Alexandra Costiuc1 an în urmă
Foarte proasta experienta. Fata mea de perna era patata de sange,blatul de lemn de la pat era jupit,fara cos de gunoi in camera,cosul de gunoi de la baie nu era golit,mai departe de 700 de metrii fata de centru(fara un bolt sau un taxi nu te descurci),nu raspundea nimeni de la room service,usa nu se inchidea bine,iar tv ul se vedea cu purici.
Abel Ieremie
Abel Ieremie1 an în urmă
Mâncare foarte bună la prețuri decente si meniuri în combinații foarte interesante.
Cei mai buni papanași în cantitate măricică la o porție, cu o dulceață de aftine impecabilă și foarte fragezi, nu acrituri aiurea ca în alte restaurante cu papanași care par mai mult gogoși cu urme de brânză si cea mai bună ciorbă radauțeană.
Sanda Simion
Sanda Simion1 an în urmă
Un loc frumos, camere curate și spațioase, mic dejun a la carte, Preț corect! Recomand cu încredere!
Raul Hader
Raul Hader1 an în urmă
Dimineață, nu am avut apa calda deloc. Mic dejun ok, locația ok, in stadiul de față hotelul se încadrează cu indulgenta la maxim 2 stele.
George-Sebastian Iftimie
George-Sebastian Iftimie1 an în urmă
Una din cele mai urate camere de "hotel" pe care le-am vazut. Se poate vedea in poze de ce. Camerele sunt total neingrijite, prizele iesite din perete, intrerupatoarele rupte.... detectorul de fum sunt sigur ca trebuia sa fie prins de perete, nu sa atarne 😅. Mobila veche si deteriorata, usi care scartaie din toate balamalele, dus fara copertina si plin de rugina, pereti carapati/loviti... si lista poate continua. Pacat de salile de evenimente care sunt atat de frumoase, dar degeaba in comparatie cu camerele.
IONUT Popovici
IONUT Popovici1 an în urmă
Personal amabil, calorifere murdare de cafea, miros de fum de tigara în camera, fără ventilator în baie și miros dubios, cadita de la dus era cam galbena, așternut curat și pat confortabil.
Dani B
Dani B1 an în urmă
Recenzia asta e pentru mâncarea de aici și pentru livrare. Excelent e puțin spus. Livrarea s-a făcut în timpul menționat, mâncarea foarte bună și prețul neașteptat de bun, iar felul în care a fost livrată și ambalată merită 5 stele. E prima dată când comand acasă de la ei, dar mi-au depășit așteptările. V-ați câștigat un nou client.
Daniel Dumitru
Daniel Dumitru2 ani în urmă
Un hotel curat, frumos, personal foarte amabil, hotelul este foarte aproape de centrul orașului, aproximativ 10-12 minute de mers pe jos. Se poate servi masa în restaurantul hotelului. Mâncarea este foarte buna și porțiile sunt așa cum trebuie, nici prea mari, nici prea mici. Dacă optați pentru cazare cu mic dejun inclus, veți primi de la recepție, dimineață, un bon valori în valoare de 30 de lei / persoana, suma in care veți servi un mic dejun îndestulător. Eu personal recomand acest hotel.
Locații recomandate