/Timis/Companie de asigurari

Daryoliv

nr., Strada Cloșca 1, Timișoara, România

Daryoliv
Companie de asigurari
3
7 recenzii
7 comentarii
Indicații de orientare
Q676+63 Timișoara, România
+40 722 695 150
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–18
Marți: 8–18
Mirecuri: 8–18
Joi: 8–18
Vineri: 8–18
Sâmbătă: 9–14
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Alin Mc
Alin Mc4 ani în urmă
Nu recomand nimănui!Feriți-vă de acest loc! Angajatul care este copilul celor ce dețin această firmă a dispărut cu banii oamenilor pentru inmatriculări iar eu ma chinui de 5 saptamâni sa recuperez 1200 ron de la parintii acestuia si sunt dus de nas si de acestia! Asta se intampla la Daryoliv
Stefan Pantea
Stefan Pantea5 ani în urmă
Andreea Chifiriuc
Andreea Chifiriuc2 ani în urmă
Nu am cuvinte sa descriu cat de mult te poate incurca acest domn. Imi vine sa sparg telefonul in timp ce astept la RAR. Aștept de 1 ora un nesimțit care trebuia sa fie aici deja. E a doua programare, la prima a fugit cu banii. Afacerea este a părinților dar el conduce, si conduce distructiv. DE EVITAT!
Valentin Circiu
Valentin Circiu2 ani în urmă
Firma nu este serioasa. Nu face contract, cel mult bon de mana. Ia bani de avans si nu merg nici macar la primarie. Te cheama sa platesti RCA-ul, pe motiv ca trebuie sa mearga la politie cu numerele si talonul , dupa care sunt de negasit. Minciuni dupa minciuni, nu raspund la telefon, iar daca raspund te pun pe drumuri, iar ei nu sunt acolo (ex, inmatriculari la MOL sau sediul fimei). Actele sunt la ei si nu vor sa le returneze. Cazul meu este din aprilie 2018. In situatia mea am intalnit alte cinci persoane. Una dintre ele fiind in aceeasi situatie din martie 2018 (4 luni).
Ioan Sovar
Ioan Sovar2 ani în urmă
Doamne ajuta ! La mulți ani!
Dario Ionel
Dario Ionel2 ani în urmă
Daryo Dario
Daryo Dario2 ani în urmă
Locații recomandate