/Suceava/Hotel

Marc

Strada Lt. Nicolae Catanescu nr. 1 720107, Suceava, România

Marc
Hotel
3.6
215 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
M862+83 Suceava, România
+40 744 544 248
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mircea Petronel Scutelnicu
Mircea Petronel Scutelnicu2 ani în urmă
0 STELE ! PERSOANA DE LA RECEPTIE IN DATA DE 31.12.2021 DOAMNA CARE NICI MACAR NU MERITA NUMITA DOAMNA, O FEMEIE DE TOT RÂSUL. AM VORBIT FRUMOS CU EA ȘI DE LA INCEPUT AM FOST LUAT LUAT PESTE PICIOR A VORBIT LA SICTIR ȘI M A LUAT LA ROST, CĂ DE CE M AM DUS CU DOI PRIETENI SA VEDEM CAMERA, DE PARCA NU AVEAU VOIE SA DEA O PARERE SI EI, CU TOATE CA PRIETENII NOSTRI AU DEJA CAZARE FACUTA LA CASA BUCOVINEI. AM RUGAT O FRUMOS SA IMI RECOMANDE O CAMERA LA APARTAMENT SI A ZIS CA NU SE POATE CĂ APRATAMENTELE NU AU INCALZIRE DIN TOAMNĂ, CU GREAȚĂ SI SICTIR PE EA. AM PLECAT CU O DEZAGIRE MARE. NU VREAU SA MAI AUD DE PENSIUNEA MARC IN VIATA MEA.
Nicusor Alicsandroiu
Nicusor Alicsandroiu2 ani în urmă
Foarte frumos m-am simțit bine
Ionut-Alexandru Popa
Ionut-Alexandru Popa2 ani în urmă
Pentru 2 stele, e mai mult decat ok.
EUGEN HUSTIU
EUGEN HUSTIU2 ani în urmă
Pentru 2 stele este o pensiune ok. Dar mai sunt lucruri dre schimbat. daca calatoresti in interes de servici si nu ai gasit loc in alta parte,te poti caza aici.
personalul amabil.
Athos 94
Athos 944 ani în urmă
Pretul a fost ok, este o pensiune mai mult pentru soferii de tir la iesire din suceava, nimic special, e bine ca are o gradina cu scaune sa te mai relaxezi. E bun doar de dormit.
Valentin Marin
Valentin Marin6 ani în urmă
Personalul foarte prietenos si cumsecade. O problema imediata a fost infundarea toaletei din camera mea (camera de trei persoane) iar pe toata durata sederii a fost problema... Caldura foarte buna pe timp de noapte (centrala cu lemne). Frigider nu am avut in camera, insa mi s-a spus ca unele camera "mai de lux" au in camera frigider. Pret foarte accesibil (90 lei pe noapte)
Nelu Sebastian
Nelu Sebastian2 ani în urmă
Condițiile sunt excelente
Super preț super cazare
Nechita Razvan
Nechita Razvan2 ani în urmă
Sigur este un loc de dormit pentru cei nepretentiosi. Dupa ce am vizualizat camerele disponibile (camera 18, respectiv camera 2) nu am gasit nici una curata, baia murdara, prosoapele miroseau urat, mobilierul daca nu erai atent se descompunea in camera.
Locații recomandate