/Neamt/Firma de constructii

Termoplast

Aleea Plopilor nr. 1, Roman 611047, România

Termoplast
Firma de constructii
4.4
115 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XW48+P4 Roman, România
+40 755 067 776
termoplast.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Ioan galca
Ioan galca2 ani în urmă
salutare,am de scris o carte pentru intamplarile cu termoplast dar o sa incerc sa fiu cat mai obiectiv. un contract semnat cu ei in martie 2018 ,in valoare de peste 4000€ am vrut cu rama de renovare si de aici deja probleme tehnice ptr montaj . convetuiesc si acum cu ele dar la vremea respectiva am avut promisiunea ca daca eu gasesc o solutie pe banii mei bineinteles o sa ma ajute ei cu montajul pt camuflaj (img 4-5) dupa 1 an nu se deschidea o usa fiind acasa temporar mi a dat asistenta un angajat trp si am reusit sa o deschid . lucrand in strainatate si eu si nevasta nu am reusit sa ne punem de acord cu reglajul final dar am fost asigurati ca si daca trec doi ani ei tin cont ca nu l-au facut si o sa-l faca dupa . am sunat in septembrie 2020 pentru reglaj si o problema la aceeasi usa ,reglajul nu mai era gratis si usa la fel .intre timp usa s-a blocat complet si au venit in decembrie 2020 ultima zi de munca a lor total nepregatiti pentru situatie. am ramas cu usa semideschisa si cu o lada frigorifica in usa pana pe la 15.01.2021 cand in sfarsit au venit si au reparat usa platind undeva la 7-800 ron .nu stiu cat se merita sa va incurcati cu ei ,mai am de povestit dar astea sunt principalele ,in fotografia 1-3 am de gasit o solutie pentru stalpii variabili daca aveti ceva idei va rog faceti un pas,multumesc ! Revin cu o noutate,in aceeași temă,o ușă culisantă/glisanta cuprinsa în același contract de achiziție , cu un reglaj făcut tot de cei de la TERMOPLAST numai după 1 an și jumătate de folosire a cedat . După atâtea scrise sper sunt un ghid util pentru multi,va mulțumesc !
Alex Niculescu
Alex Niculescu2 ani în urmă
Sunt foarte multumit de izolarea pe care mi-o ofera aceste ferestre Geneo. Ii multumesc Dlui Ciprian Olariu pentru rabdarea cu care ne-a raspuns la intrebari pe durata unor luni de zile de lamuriri si gestionarii relatiei cu firma pe tot parcursul pana la reglajele finale...altfel nu am fi facut pasul din cauza sumei mari a lucrarii si neputand sa le vedem la vreun client in apropiere era destul de greu sa fim siguri ca e cea mai buna alegere.
A mai contribuit la decizie si Mihai Serbanescu importator de profile , prieten de-al meu din copilarie care ne-a sfatuit sa cumparam cunoscand firma Dvs.
Sa auzim de bine!
Alex. Niculescu
Camy Camelia Graf
Camy Camelia Graf2 ani în urmă
Multumim pentru contractul realizat. In moment nu avem nici un fel de probleme. Comanda a fost fäcutä dupä datele tehnice din Projekt. Aici e vorba despre un bloc komplet in Berlin (Germania) Ferestrele au fost livrate la timp si sunt montate deja. Pinä acuma nu sunt probleme, suntem multumiti si speräm sä colaboräm in continuare. Julia Andronic este din punctul meu de vedere o persoanä care ințelege datele tehnice si datoritä ei am putut evita anumite nepläceri. îi sunt recunoscätoare pentru avertismentele fäcute in ceea ce priveste usile de la terasse. Multumim pentru tot angajamentul, serviciile acordate si munca depusä. Pentru viitor vom lucra in continuare cu aceastä firmä.
Iulia Rux
Iulia Rux2 ani în urmă
Produse de calitate si servicii pe masura! Personal bine pregatit si intotdeauna deschis la cerintele clientilor. Felicitari Tudor pentru felul in care gestionezi situatiile, reusind in permanenta sa oferi solutii, chiar si pentru cele mai dificile comenzi!
Recomand echipa Termoplast!
Catrin andries
Catrin andries2 ani în urmă
Agentul nostru este Bianca Cojocaru din luna Septembrie a anului 2021 și pana in prezent avem o colaborare fructuoasa. Împreuna încercam sa ne lăsam clienții satisfăcuți! Sprijin tehnic și oferte rapide, soluții pentru diferite dificultăți. Ne cântând la faptul ca am avut si unele dificultăți la început, acum am ajuns sa le depășim. Învățam impreuna si de aia ne dorim o colaborare de lunga durata in continuare bazată pe încredere și calitatea produselor.Atât cât clientul rămâne fericit de instalare și produs și noi suntem Fericiți!
Simion Apetrea
Simion Apetrea2 ani în urmă
Sunt foarte mulțumit de tâmplăria de la Termoplast .După 7ani toată tâmplăriea funcționează impecabil. Mulțumesc echipei ptr punctualitate și profesionalism și nu în ultimul rand d-lui Ciprian Olariu.Ptr o tâmplărie din calitate recomand Termolast.
Elena Rotaru
Elena Rotaru2 ani în urmă
Top 1 #TERMOPLAST
PRODUSE DE CALITATE SUPERIOARĂ
SERIOZITATE SI PUNCTUALITATE IN PRIVINȚA COMENZILOR SI TRANSPORTULUI IN STRĂINĂTATE
TOATE ASTEA DATORITA DOAMNEI
🥇ANDRONIC IULIA 🥇CU CARE COLABORAM DE MULTI ANI.
Razvan Razvan
Razvan Razvan2 ani în urmă
Recomand, Termoplast,pentru raportul calitate-preț, care din punctul meu de vedere ,în acest moment nu il oferă nici un alt producator din zonă!...
Locații recomandate