/Salaj/Hotel

Ferma Club

Nr. 6 Strada Principala, Glod 137316, România

Ferma Club
Hotel
4.5
211 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6CMV+P3 Glod, România
+40 735 854 955
fermaclub.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Alexandru A.
Alexandru A.2 ani în urmă
Servicii de calitate la preț pe măsură. Cea mai mare atracție e piscina, care e deschisă și pe timp de sezon rece. Ferma e micuță, dar animalele sunt o atracție pentru copii mereu. Se fac plimbări pentru copii cu poneii din fermă, sunt foarte frumoși și îngrijiți.
Cristina Stoian
Cristina Stoian2 ani în urmă
A fost minunat! Un loc frumos, cu un aer de poveste, unde te poti desprinde pentru cateva zile de agitatia si tumultul orasului. Copiii mei au fost incantati si
fericiti! Oana este sufletul pensiunii, dedicata si implicata!
Cristina Oprea
Cristina Oprea2 ani în urmă
Excelent pentru copii! Am descoperit Ferma Club căutând o cazare unde sa petrecem câteva zile impreuna cu fetita noastra de aproape 2 ani. S-a distrat extraordinar. Curtea:
Locația dispune de o gradina foarte mare și frumos îngrijită. Au un teren de basket cu multe mingii, trotinete, triciclete, biciclete, porți mici și alte jucării pt cei mici. Exista o groapa de nisip generoasa cu diverse jucării de plaja, tobogan, leagăne, trambulina, sfoara de cățărat. Au o livada de peste 30 de meri, peri și alți pomi fructiferi.
Ferma:
Încântarea cea mai mare a fetitei a fost hrănitor animalelor cu fructe căzute pe jos. La ferma am putut vedea purcei vietnamezi, caprite, oi, vaca, vițel de 2 săptămâni, ponei și muuuuulte păsări.
Mancarea a fost extraordinara! Fetita a mancat absolut tot ce i s-a pregătit. Meniurile foarte variate și echilibrate, conțineau toate grupele alimentare necesare. Deși erau prestabilite (2 opțiuni la alegere), gazda ne-a invitat să cerem orice altceva am dori sa mancam. Ceilalți invitați aveau deseori pe masa, meniuri personalizate, diferite de ce era gătit implicit. Noi am fost foarte încântați și mulțumiți de propunerile lor, astfel încât nu a fost cazul sa cerem altceva.
Camerele sunt mari, spațioase, bine compartimentate. Noi preferam mocheta pe jos (pe care am regasit-o peste tot, inclusiv în lobby, restaurant) pentru ca cea mica sa se miște în voie. Exista loc de joaca și inauntru, cu jucării, cărți, bile și bineînțeles piscina încălzită.

Locația este amplasata la drum, se aude intr-adevar un zgomot de strada dar nu a fost deranjant deși am dormit cu geamurile deschise.

Ca un minus as zice nu se purta masca în interior.

Recomand locatia pentru familiile cu copii mici!
Mihaela Radoi
Mihaela Radoi2 ani în urmă
Am petrecut un weekend (incepand cu vineri ora 14.00 pana duminica ora 09.00) pentru care am platit 1630 ron pe camera, pret care a inclus facilitatile locatiei si 3 mese pe zi.

- locatia este frumoasa si ingrijita
- mancarea este relativ buna (meniul este prestabilit), destul de limitata insa, in conditiile in care copiii in general nu mananca chiar orice si e nevoie de flexibilitate.
- personalul este limitat, ne-au rugat sa ii intelegem “ca sunt putini”, insa nu consider asta o scuza avand in vedere ce preturi practica.
- ne-am simtit certati deseori de catre personal, ca si cum ar fi trebuit sa stim noi ca si oaspeti oranduiala si chestiunile interne ale pensiunii, in loc sa ne fie explicate cu calm si politete.
- nu scrie nicaieri pe site de vreo limitare in ceea ce priveste plimbarile cu poneii. Copilul s-a plimbat de 2 ori cu poneiul, timp de 2 min plimbarea, intr-un weekend. Mai mult, domnul care ingrijea poneii s-a suparat pe noi ca ne-am dorit o a doua plimbare cu poneiul… in conditiile in care copilul nu prea intelesese mare lucru din prima plimbare. O plimbare cu poneiul la Edenland in Bucuresti este 35 ron pt 15 minute (!!)
- restul animalelor sunt inchise (scrie pe site mangaiatul animalelor este nelimitat si inclus.. (🙃) si oaspetii sunt certati daca intra neinsotiti in gradina alaturata, acea “microferma”. Practic se plateste pt vizitarea acelor animale insotiti (de catre un personal care nu are timp si ne roaga sa ii intelegem) insa fara un program clar mentionat sau comunicat.
- costurile sunt extrem de ridicate pentru serviciile si mancarea primita. Noi veneam din tara, de la ferma adevarata, de la tara, cu mult mai multe animale si mancare foarte buna, si asteptarile probabil erau mai ridicate, insa tot ce am mentionat mai sus ne-a dezamagit tare.
Personal nu vom reveni si nici nu putem recomanda locatia nimanui..
Am regasit in cateva comentarii aspectele semnalate de mine, pe care de altfel le-am regasit si in cadrul discutiilor cu oaspetii de la ferma cu care am reusit sa mai discutam, din pacate nu toti oaspetii au posibilitatea sau doresc sa scrie review si rating-ul este debalansat.

Later edit: vazand raspunsul din partea proprietatii trebuie sa raspund ca nu am facut afirmatia mentionata de dumnealor, este trist felul in care trateaza raspunsul la review. Am mentionat ca sunt dezamagita, dar nu la modul eronat in care prezinta dumnealor.. Mai mentionez inca o data ca raportul calitate pret lasa mult de dorit, in conditiile in care , alt exemplu, sunt doar cateva animale fata de ce este promovat - erau cativa porci, oi, capre si poneii cu program foarte limitat (asa cum au mai mentionat si alti vizitatori in review-uri). Mentionez acestea pentru ca vizitatorii sa aiba o imagine corecta.
Ciubotaru Cristina
Ciubotaru Cristina2 ani în urmă
Foarte frumos, mi-a plăcut foarte mult plimbarea cu ponei iar Oana este foarte amabilă și drăguță. Eu vă recomand să mergeți la ferma club, este un loc foarte drăguț și liniștit iar dacă aveți copii are și un loc de joacă. Dar să nu uităm și de piscină și de aba cățelul de la ferma club! ♥️ felicitări!!!
Ana Pascu
Ana Pascu2 ani în urmă
Locatia nu are nici pe departe 5 stele, maximum 3. In ceea ce priveste curatenia, lasa mult de dorit. Usile de a dreptul imputite, se vedea smecleul pe ele. Langa locul de luat masa sunt potizionati niste leandrii, despre care se stie ca sunt otravitori si foarte periculosi pentru copii mici. Greu sa te relaxezi cand pazesti todlerul ca sa nu smulga niste frunze si sa le bage in gura. Mancarea este foarte buna si servirea pe masura.
Nu te poti plimba in afara locatiei pentru ca este chiar in faimosul sat Moroeni si nu prea e zona de promenada.
Ca si sfat, cititi review-urile proaste, sunt cele reale. Nu am facut asta si ulterior mi-a parut rau, as fi plecat in alta parte din prima zi.
Nu e realmente o ferma.
Locul de joaca aproape inexistent.
Nu recomand, cu banii dați puteți avea parte de ceva mult mai bun.
Despina Leveanu
Despina Leveanu2 ani în urmă
Personalul foarte amabil, ne-au facut sa ne simtim minunat. Multumim mult Oanei si doamnelor de la bucatarie pentru mancarea delicioasa. Desi am fost un grup cu destui de multi copilasi am reusit sa ne relaxam datorita facilitatilor de aici: teren de fotbal, leagane, plimbari cu poneiul si mai ales piscina 😉
Mihai Costin Dumitru
Mihai Costin Dumitru2 ani în urmă
Cea mai buna locatie pentru familiile cu copii. Mancare naturala, piscina incalzita, locuri de joaca si numeroase activitati pentru copii.
Locații recomandate