/Salaj/Hotel

Casa Someșeana

E58 1, Gâlgău, România

Casa Someșeana
Hotel
4.1
1 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7PG5+W4 Gâlgău, România
+40 755 081 275
casa-someseana.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Delia Pintrijel
Delia Pintrijel2 ani în urmă
Personalul foarte arogant, iar mancarea jalnica. Pulpa de pui dezosata la gratar cruda, iar burgerul ars. Nu recomand.
BarBosuuu
BarBosuuu2 ani în urmă
personalul nota 10 (foarte amabil), mâncarea n🤩🤩 nota 10 , cat despre preturi , sunt chiar foarte ok . Recomand. Mulțumesc!
Campean Andrei
Campean Andrei2 ani în urmă
Nu las recenzii de obicei dar chiar merita. Pizza super buna si cafeaua la fel. Preturi foarte bune. Recomand!
Narcis Razvan Papuc
Narcis Razvan Papuc2 ani în urmă
Nici măcar o stea , !!!! Dupa ore de mers în masina ajungem la acesta pensiune restaurant și suntem tratați exact ca niște animale . Am fost patru persoane refuzate să ne așezăm la o masă de 6 a restaurantului , am fost nevoiți sa renunțăm din moment ce am fost constrânși să alegem dacă să stam la masă de patru sau șase persoane ținând cont ca la masa de 4 noi nu ne incadram . PERSONAL NEPOLITICOS !!!!NU RECOMAND !!!!!
Bianca Apopei
Bianca Apopei2 ani în urmă
Mese murdare, la fel și tacâmurile,servire submediocra, nematurat terasa de ceva timp. Am primit o nota de plata NEFISCALA. Calitatea mâncării e ok, păcat însă de calitatea serviciilor si curățeniei.
Dacu Radu
Dacu Radu2 ani în urmă
Mancarea buna, preturile putin cam mari pt calitate mancarii. Servirea destul de slaba, am asteptat 15min si m-am dus singur si am comandat la bar, iar dupa ce am cerut nota de plata a durat 10 minute si am mers tot la bar ca sa achit!
Motocultor Tractorase 4x4
Motocultor Tractorase 4x42 ani în urmă
Groaznic , ma gândesc ca , cine administrează este la fel , nui de vină decât cine conduce această locație, părerea mea. Bulgarul foarte bun . În schimb comand clătite desert împreună cu mâncarea ,termin de mâncat, aștept desertul și cică nu are brânză, după 40 de minute app 1 oră nu a zis nimic. Mizerie , fuiiii cât încape, sper ca nu și în bucătărie.
Mihai Ungureanu
Mihai Ungureanu2 ani în urmă
Servire foarte proasta, am așteptat o oră și 45 minute pentru a primi comanda și atunci când a venit mâncarea am găsit fire de par in ea și era și rece, o stea este mult
Locații recomandate