/Salaj/Hotel

Pensiunea Colina

DN1H, Crișeni 457105, România

Pensiunea Colina
Hotel
4.2
154 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
63P6+HQ Crișeni, România
+40 763 656 129
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Florin Albert
Florin Albert2 ani în urmă
Super. Oameni extraordinari, ospitalitate si o mancare ca la. mama acasa.
Ciursa Raul Tudor
Ciursa Raul Tudor5 ani în urmă
Nu calcati pragul acestei pensiuni. Gazda se comporta mizerabil, vorbeste urat si are pretentia la ora 22.00 sa fii la pensiune si te inchide acolo pana dimineata cand are ea chef sa vina sa deschida. Localul este imbacsit, intunecat si miroase a igrasie.
Gigi Sadimo
Gigi Sadimo5 ani în urmă
Super oameni, mâncare proaspătă și buna, preturi decente, camera curată și caldă, mic dejun îndestulător, a doua cafea a fost gratis.... cu siguranță voi reveni cu drag.
Adelin nica
Adelin nica2 ani în urmă
Nici o stea nu merită.... Nici nu am apucat sa ajung la cazare.... Am facut rezervarea dimineața și cand să ajungem am mai sunat o data pentru a intreba daca se mai poate servi masa in jurul orei 8 30 și mia vorbit foarte urat la telefon... ca v-am spus o data ca pana la 8 se mananca la noi după care mi-a inchis telefonul in nas am mai sunat o dată si nu mi-a mai raspuns.. dupa care am dat sms ca anulez rezervarea... Parca ma caza moca dupa ce ca este foarte scump...
Daniel Cantoneru
Daniel Cantoneru2 ani în urmă
Foarte frumos, curat ,gazda primitoare, aer ff curat ,fiind faptul că eu vin din București.. mâncarea nu.stiu cum este pentru ca restaurantul era deschis din cauza asa zisei gripe Covid.. multumim si pentru cafea..
Cristi Moga
Cristi Moga2 ani în urmă
Ok, curat, mancare buna, ca la mama acasă. Mic dejun bogat.
Calin Corbu
Calin Corbu2 ani în urmă
Locație plăcută mai ales curtea interioară, gazde foarte primitoare, camere curate si mic dejun excelent luat pe terasă.
Marian Vladianu
Marian Vladianu2 ani în urmă
Personal foarte neprietenos. Doamna de la receptie face deosebire (a se citi discriminare) intre clienti. Foarte neplacut. Am ramas dezamagit!
Locații recomandate