/Prahova/Hotel

Pensiunea Stejarul lui Andrei

DN1A, Izvoarele 107320, România

Pensiunea Stejarul lui Andrei
Hotel
4.8
78 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
72P3+HR Izvoarele, România
+40 734 298 001
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihai Adrian
Mihai Adrian2 ani în urmă
Niste gazde deosebite, mereu in sustinerea confortului nostru, si sa ne fie bine. Camerele miros superb, prosoape bune, mici detalii in baie precum gel de dus, suport de periute, cabina de dus premium cu jacuzzi. Singurul drawback ar fi gemuletul mic din camera care lasa prea putina lumina naturala in camera.
Irina Ivan
Irina Ivan2 ani în urmă
O experiență deosebită. Condiții foarte bune și mâncare ca la mama acasă. As mai merge oricând
EA
EA2 ani în urmă
Locatia este la drum, galagie mare de la TIR-urile care merg non-stop. Pentru o noapte merge, dar nu e un loc unde sa-ti faci vacanta. Am fost cazati in casa din spate, cu bai mici, inghesuite.
LE: daca indrazniti ca mine sa scrieti o recenzie negativa, dar conforma cu realitatea, o sa aveti parte de sms-uri cu blesteme de la proprietar.
LE: pentru proprietarul pensiunii: incetati hartuirea si nu mai trimiteti sms-uri de amenintare pe telefon, altfel voi fi nevoita sa va dau in judecata. Sa va fie rusine pentru asa comportament! Asa tratati turistii care indraznesc sa va calce pragul si sunt nemultumiti?!!! Credeti ca daca angajati oameni sa scrie recenzii pozitive ati rezolvat toate problemele.
Nela79
Nela792 ani în urmă
Am organizat în locația dansilor majoratul băiatului pe 30 august. Am întâlnit cu această ocazie oameni speciali, foarte implicați în ceea ce fac, foarte amabili și atenți la nevoile celor ce le trec pragul, gazdele noastre. Foarte curat în toată pensiunea, copiii s au distrat de minune, mâncare foarte bună, preturi foarte rezonabile. Sunt extrem de mulțumită de locația aleasa. Vom reveni cu mare drag la dânșii, speram noi, cât mai repede cu putință! Oameni minunați, va mulțumim din suflet pentru tot! ❤️ I. Stoian
Seby Stan
Seby Stan2 ani în urmă
Gazde de mare bun simț ,o bucătărie ca la mama acasă și o curățenie de farmacie.Unde mai pui că m-am scăldat în ciubăr în apă caldă cu sare pe o terasă cu o vedere excepțională.
Gabriela vasile
Gabriela vasile2 ani în urmă
De la sosire și până la plecare ne-am simtit ca acasă. Gazde atât de primitoare rar găsești. Camere spatioase,băile la fel,curățenia impecabilă.Tot timpul erai întrebat dacă ai nevoie de ceva.Nu mai vorbesc de mâncare și de mărimea portiilor.Excelenta primite și ședere.
Adrian Bratu
Adrian Bratu2 ani în urmă
Un loc foarte frumos, gazda primitoare, mancare buna, cazare foarte curata si moderna, aer curat, ciubar in aer liber, totul la superlativ, merita sa incercati!
Elena Popa
Elena Popa2 ani în urmă
O priveliște superbă,atât ziua cât și noaptea. Gazda de nota 10,și bine pregătită pentru orice cerere.Aici găsiți oameni care te fac sa te simți ca acasa,de cum deschizi usa simți căldură cu care ești primit în aceasta Pensiune.
Locații recomandate