/Neamt/Hotel

Pensiunea Bachus

Strada Strămutați 48, Piatra Neamț 617185, România

Pensiunea Bachus
Hotel
4.3
214 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
VCWC+G2 Piatra Neamț, România
+40 724 517 489
pensiuni-cazari.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Dan Tengher
Dan Tengher2 ani în urmă
Meniuri foarte bune, preturi exceptionale , servire de calitate.
Ciotea Elena
Ciotea Elena2 ani în urmă
Camera spatioasa, lenjerie curata, netul merge ok, personalul este respectuos si serviabil, preturile la restaurant sunt accesibile iar locatia este "la drumul mare" (adica ok pt cei care nu vor sa se piarda pe stradutele din Piatra Neamt).
Florin B
Florin B2 ani în urmă
Am petrecut o noapte acolo, locație f curata, AC funcțional, parcare proprie, mâncare bună, preturi decente, imediat la ieșirea din oraș, tot ce ai nevoie ptr o oprire in tranzit. Mulțumim gazdei care ne-a așteptat, noi sosind f tarziu de pe drum!

Recomand cu încredere!
Mihail Ninel Marcu (Sweet Graphics & Software)
Mihail Ninel Marcu (Sweet Graphics & Software)2 ani în urmă
Perfect pentru vizite scurte. Lipsa unei priveliști frumoase e compensată de curățenie de amabilitatea personalului. Vom reveni cu drag.
Ioana Dragomir Arduc
Ioana Dragomir Arduc4 ani în urmă
Nu e normal sa rezervi un apartament la ei ,cu 2 saptamâni înainte,și când ajungi de pe drum (7ore) sa nu te mai cazeze ca ei nu primesc 5 persoane in apartament...La rezervarea camerei sa spus ca vor veni 2 Adulți si 3 copii! Când sa ne cazam ne-au refuzat , ca vezi Doamne nu se pot caza 5 persoane în 2 camere, și cel mai grav PATRONUL LA BRUSCAT PE VĂRUL
MEU și ne-au dat afară!Ce mama naibii e asta ??? Cu 3 copii după 7 ore de stat în mașina mergi si caută alta cazare...Nu vă băgați la ei nici măcar pentru o ciorbă, cine știe cum scuipă în ea...
Ema Emma
Ema Emma4 ani în urmă
Camera și baia foarte frumoase și spatioase, curat peste tot. Proprietarul este un om amabil și serios, mâncarea de la restaurant absolut delicioasă. Pretul este mult mai mic față de condițiile excelente oferite! Recomand oricui!
Valerica Chiteala
Valerica Chiteala2 ani în urmă
Excelent în special mâncarea!
Vlad Nistor
Vlad Nistor2 ani în urmă
O pensiune frumoasa, cu camere curate si aranjate. Aflandu-se la iesirea din Piatra Neamt spre Bacau, ii ofera un plus dar si un minus (poluarea fonica insemnata). Personalul este respectuos cu clientii. Pensiunea are parcare proprie in spate, dar si in fata, 2 terase iar interiorul e mai mult decat decent. Are bucatarie proprie, programul acesteia fiind de la 8 la 20. Camerele vin cu aer conditionat si televizor, iar cele cu pat matrimonial au si balcon. Baie este dezinfectata dupa fiecare client, avand si toate utilitatile. A fost un sejur placut si sper ca voi mai reveni si cu alte ocazii!
Locații recomandate