/Mures/Hotel

Pensiunea Cleopatra

Piaţa Republicii 28, Târgu Mureș 540110, România

Pensiunea Cleopatra
Hotel
4.3
260 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
HH39+GF Târgu Mureș, România
+40 770 650 054
pensiuneacleopatra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Bogdan brasov
Bogdan brasov2 ani în urmă
Pozitionare: locatie exact la strada. Au multe camere, insa parcarea interioara este doar pentru 3 masini, plus o semi-parcare pentru 2-3 masini pe lateral.
Camera: totul a fost conform, insa va recomand sa alegeti camere fara geam la strada, se aud masinile prea tare, cu toate ca au geam de termopan.
Per global, recomand.
Catalin Otelea
Catalin Otelea2 ani în urmă
O pensiune foarte curata, personal foarte amabil si primitor. Va multumim frumos pentru gazduire. O sa revenim.
Cris Aka
Cris Aka2 ani în urmă
Cazare excelentă, personal foarte amabil, ambient plăcut, curățenie desăvârșită, la un preț foarte mic!!!
Ionuț Mariş
Ionuț Mariş2 ani în urmă
Am stat o săptămână la Pensiunea Cleopatra și am fost foarte mulțumit. Există la această Pensiune wi fi cu viteza de aproximativ 20 Mbps. Deci merită vizitată Pensiunea Cleopatra!
Vasile Gutu
Vasile Gutu2 ani în urmă
Preț bun, 130 lei pentru o cameră cu două paturi pe noapte.
Lorena Andrei
Lorena Andrei2 ani în urmă
Am rezervat o cameră seara și astăzi am mers să văd locatia și dacă se respectă condițiile de igienă. Având în vedere că este pandemie și riscul de imbolnavire este foarte mare, mi se pare normal să fiu atentă la aceste detalii. Când am ajuns acolo, ce să vezi, foarte mare mizerie, covoare, baie, totul foarte murdar și un aer de nerespirat. I-am spus recepționerei că o rog frumos să imi anuleze rezervarea pentru că nu sunt mulțumită de curățenia din pensiune și nu vreau să imi risc sanatatea. Pe lângă faptul că a refuzat sa facă asta, a fost foarte agresivă și imediat ce am încheiat discuția cu ea am primit mesaj că pensiunea încearcă să imi ia bani din card. Norocul meu ca în timpul discuției mi-am dat seama că va încerca să facă asta și am transferat banii în alt cont.
Lorena Andrei
Lorena Andrei2 ani în urmă
Am făcut rezervare seara și a doua zi, in jur de ora 11, am mers sa vad condițiile. Având în vedere că este pandemie, este foarte riscant să te cazezi intr-o locație care nu respectă normele de igienă. Este foarte mizerie,plin de praf , covoarele extraordinar de murdare, miros neplăcut în cameră și pe deasupra când am mers și le-am spus că nu sunt ok condițiile și as vrea să anulez rezervarea, receptionera s-a purtat destul de agresiv spunându-mi că nu imi anulează rezervarea decât dacă plătesc. Bineînțeles că am refuzat și ce credeți că a făcut?! A încercat să imi ia banii de pe card automat din aplicație ! Norocul meu ca în timpul discuției mi-am dat seama ce intentiona și am transferat imediat banii în alt cont .
Irina c
Irina c2 ani în urmă
Camera f curată. Din păcate nu exista plasă la geam și afară erau țânțari, asa ca am deschis un pic aerul condiționat. La baie, am avut o mică problemă cu scurgerea de la cădiță,nu se scurgea apa repede. Din fericire, nu am avut cameră spre stradă, bănuiesc ca e gălăgie. În principiu, a fost f ok, pentru o noapte. Din cauza pandemiei, nu se servește mic dejun.
Locații recomandate