/Iasi/Hotel

Pensiunea Valea Lupului

DN10 22, Valea Lupului 127444, România

Pensiunea Valea Lupului
Hotel
4.3
867 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
982V+FW Valea Lupului, România
+40 238 500 300
valealupului.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela Stan
Mihaela Stan2 ani în urmă
Am servit masa fiind in trecere. Ciorbele erau sigur proaspete si delicioase. Am putut plati cu cardul si ni s a parut ca au o amabilitate indiferent de turist. Felicitari!
Mihnea Saidel
Mihnea Saidel2 ani în urmă
Atmosfera placuta, ospitaliera. Se vede ca e gestionat de cineva cu experienta in turism din "afara".
Doru Borcoteci
Doru Borcoteci2 ani în urmă
Foarte bună mâncarea, ciorbele proaspete și mari, bun și papanasul. Au și loc de joacă pentru copii și terasă.
Dinu Daniel
Dinu Daniel2 ani în urmă
Personal amabil , am servit masa fiind în trecere si localul este situat chiar pe drumul european ..Ne-au tras copertina cand a început sa picure ,noi servind afara fara sa le cerem noi acest lucru ,placut impresionat de acest lucru ca au fost atenti..Meniul zilei este ieftin și bun.Ne-a fost servit si repede, noi fiind in trecere mai mult nu ne doream ..Se poate servi masa si inaintru daca doriti.. Curat în restaurant si la toaleta din ce am vazut , o locație ingrijita
Andreea Sutu
Andreea Sutu2 ani în urmă
D-na Cristina care face parte din staff, fiind plictisita de serviciul pe care il are, vorbeste urat cu clientii, alungandu-i, bineinteles. Mai bine evitati sa mergeti sa luati masa la pensiune, mai avem locuri foarte bune unde se poate servi masa, fara ,,nervi si insulte la pachet". Nu este prima data cand doamna se uita urat la clienti si le vorbeste de sus. Daca nu va place serviciul pe care il aveti, lasati locul altcuiva care poate relationa cu clientii intr-un mod armonios.
Cristian Calianu
Cristian Calianu2 ani în urmă
Am petrecut cateva zile la pensiune in luna August. Pensiunea are locuri de parcare in fata(aproximativ 10-12) si la nevoie se poate parca in spate(unde sunt barcile de rafting etc). Povestea pensiunii o stiu multi(doamna elvetianca venita in Romania etc) asa ca stilul elvetian si-a pus amprenta - la parter este restaurantul si la etaj sunt camerele. Camerele poarta numele cate unui oras(Viena, Calcutta, Panatau etc). Sunt de dimensiuni medii(au sifonier, comoda, lampi pentru citit). Sunt in schimb putine prize(noi am folosit prizele de la veioze). Semnal GSM nu prea era in camere dar mergea Wifi-ul. Exista ferestre cu plase pentru tantari dar recomandarea ar fi sa fie la toate geamurile - vara e cald cel putin in timpul zilei si daca deschizi geamurile ai toate insectele in camera. Seara zona e linistita doar sambata si duminica vin cei cu raftingul si e posibil sa deranjeze dimineata.
Restaurantul serveste mancare cu specific romanesc, unde se poate cu ingrediente locale(carnatii de Plescoi de exemplu). Mancarea este buna, 3- 4 zile nu te plictisesti. Noi am testat bulzul, pastravul, platoul pentru 2 persoane, rosti, pastele si au fost ok. Preturile sunt medii, portiile normale. Echipa este mica si cand restaurantul se umple apar intarzieri inerente. Noi le-am rezolvat mergand direct la doamnele care serveau si discutand cu ele. Doamnele care servesc sunt foarte amabile, dornice sa ajute. Gasesti chiar in diverse locuri din restaurant mesaje amabile. Ce se poate face in zona - de urcat pe dealul Chichilau de vizavi(aproximativ 1ora dus intors), Casa cu Blazoane din Chiojdu, Lacul Vulturilor daca aveti o masina cu garda inalta sau bicicleta, Muzeul Chihlimbarului din Colti si complexul de la Alunis, manastirea Ciolanu, tabara de sculptura de la Magura, trovantii de la Bozioru, asezarile rupestre de la Nucu(drumul e foarte prost) sau Vulcanii Noroiosi(sunt ceva mai la sud). Prin spatele pensiunii trece trenul si peste linia ferata este Buzaul si doua poduri suspendate peste el. Trenul trece foarte rar si nu genereaza zgomot pana la pensiune.
Lucille patru
Lucille patru2 ani în urmă
Clădire retrasa de la drumul principal și inclusiv de la zgomot, camere bine izolate, feluri de mâncare simple, dar gustoase și cu o prezentare frumoasă în farfurie. Cel mai important - doamnele care lucrează aici extrem de amabile, atente, blânde și plăcute. Felicitări!
Andrei Ovidiu
Andrei Ovidiu2 ani în urmă
Mâncare bună, prețuri ok, personal foarte amabil!
Locații recomandate