/Iasi/Hotel

Sans Rival

Bulevardul Metalurgiei nr. 3, Iași 700291, România

Sans Rival
Hotel
3.3
141 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
4JXC+73 Iași, România
+40 753 759 638
m.facebook.com
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ciprian Raducan
Ciprian Raducan2 ani în urmă
Foarte multa mizerie plin de paieanjeni tantari bacterie molecule
Meral Solak
Meral Solak2 ani în urmă
Am cazat băieții acolo și au fost foarte nemulțumiți!
Sergiu Marias
Sergiu Marias2 ani în urmă
Camera curata, pat mare și confortabil. Baia curata și apa fierbinte. Am stat cu soția și 2 copii. Multumim
Ada Ada
Ada Ada4 ani în urmă
Doamne ferește ce frig în cameră și cearceafuri rupte și murdare .prosoape colorate și jegoase 150 Ron pe noapte plus 50 Ron cică garantie.pt ce nustiu.au zis că o da înapoi când plec.dar de unde..când am plecat a doua zi de dimineață.merg și le zis sa îmi de-a cei 50 ron.pai stai sa vezi că nu mi-ați dat mie nustiu la cine ați dat.reviniti mâine sa fie șefa sa vb cu ea.si așa face cu toți
Garanția nu o primiti înapoi.niste escroci.
Mihai Lupu
Mihai Lupu4 ani în urmă
Frig in camera daca faceai un dus se raceau caloriferele si se mai incalzeau abea a doua zi seara in plus daca platesti pentru doua persoane stau in camera 3 ca seara aveai si un musafir mic "soricel" la care parerea personalului a fost ca au pisici dar nu prea isi fac treaba si asta este se mai intampla.....in afara de toate acestea personalul a fost amabil.
Claudia Iorga
Claudia Iorga4 ani în urmă
Două stele acordate doar pentru faptul că personalul a fost foarte amabil, ei nu au nicio vină, în rest nu recomand decât dacă nu ai unde să înnoptezi. Pozele sunt făcute probabil când totul era la început. Am nimerit un pat foarte înalt cam de 90 cm și salteaua se făcea corabie, a fost un chin, nu ne-am putut odihni deloc, zgomot foarte mare din stradă unde există ceva din metal peste care trec toate mașinile și tresari la fiecare. Miros de mucegai, țigări și canalizare. Într-un cuvânt ,,Nu recomand"
Gabi Pipirig
Gabi Pipirig5 ani în urmă
Destul de curatel in camera,baia arata ok,ne.au fost aduse prosoape curate,cearsafurile erau curate, si a fost caldura.
Camera era insa prea ingusta, televizorul pus de forma,conexiunea la internet foarte slaba,pereti efectiv de carton de auzeai si cand pasea vecinul de alaturi,sa nu mai spun ca usa nu era bine pusa si lumina de pe hol batea in camera.Galagia a fost bonus,si nu din cauza masinilor,ci a vecinilor ce nu se sfiesc sa discute pe hol in gura mare la 3 dimineata!
Matze Goale
Matze Goale2 ani în urmă
Locul este destul de curat, dar cam atât cu lucrurile bune. Pereții cred ca sunt din carton, pentru ca efectiv se aude tot prin ei. Recomand sa va luați dopuri de urechi când mergeți acolo pentru ca sunt cazați diverși muncitori care ascultă știrile cu sunetul la maxim. La calorifer se da drumul la căldură cu porția. Nu recomand!
Locații recomandate