/Hunedoara/Hotel

Vila Krystinne

Bulevardul Traian, Peștișu Mare 331004, România

Vila Krystinne
Hotel
3.5
149 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QWXC+Q8 Peștișu Mare, România
+40 735 447 337
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Geo Criss
Geo Criss2 ani în urmă
Sincer, chiar mi-a plăcut și m-am simțit bine. Proprietarii foarte amabili, camera curată, cald, tv și tot confortul necesar.
Recomandat cu plăcere !
Voicu Marian
Voicu Marian2 ani în urmă
Doamna de la recepție a fost simpatica și ne-a recomandat unde să mâncăm și ce facem in zona dar din păcate toată descrierea din anunț ar trebui refăcută, pozele nu reflecta realitatea de azi, balcoanele de la etaj sunt comune, nu sunt terminate și nu au nici un fel de balustrada și pur și simplu poți cădea de la etaj ,nu e cum se vede in poze ,căldură nu a fost deloc și priza de la ac (apropo care nu avea telecomanda și nu îl puteai folosi) era pur și simplu scoasă din perete. Lenjeria veche și tocită iar in camera era atârnat de "lustră" un odorizant de mașină
. Ghemotoace de praf pe la colțurile paturilor semn că nu a fost făcut curat in ultimul timp. Parchetul era foarte zgâriat ,pe jos erau semne clare că paturile au fost tot mutate dintr-o parte în alta. Cât despre preturi ...la recepție scria camera familie 150 de lei ,pe site 160 de lei iar noi am plătit 170 de lei.....asta e , fiind in tranzit și oră târzie am acceptat dar sincer nu am dormit bine deloc ,plus că ușa de la balcon bunătatea bine închisă și se auzea absolut toată gălăgia din strada. Eu nu as mai merge acolo a doua oară. Ar trebui sa se ocupe sa termine vila că balcoanele sunt neterminate iar daca ești cu un copil mic sub nici o formă nu deschide să ieși pe balcon.
Gabitzuu
Gabitzuu2 ani în urmă
Nu ma asteptam la o asa primire calduroasa de catre gazde!Credeam ca va fi exact cum au scris unele persoane niste pareri foarte proaste despre personalul pensiunii,paturile sunt foarte confortabile,curtea arata minunat,piscina este 10/10,ciubarul este cu adevarat contra-cost,asa cum scrie in facilitati,dar merita toti banii!!
Personalul este foarte respectuos,eu personal am respectat regulile casei care sunt clare si fiind afisate pretutindeni.Am discutat cu proprietarii si au afirmat ca ei nu au dormit si nu au locuit in nicio camera care este disponibila pentru clienti.Au spus ca multi clienti le-au distrus camerele(au rupt dulapul de la chiuveta,au spart cadita de dus,au rupt patu,au stricat suportiii de la dus,astfel incat domnul Mihai a fost nevoit sa aplice cu scoci pt.o perioada scurta de timp)
Recomand cu multa incredere,este curat,zona este frumoasa,piscina este curata,ciubarul merita sa platesti pt el,paturile sunt extrem de confortabile,facilitati si conditii de cazare sunt cu mult mai bune decat pentru 3 margarete!!
Recomand cu incredere,caldura si ospitalitate!!!
Raluca mihaela
Raluca mihaela2 ani în urmă
Credeam ca cei care lasă recenzii negative exagerează, dar nu este asa. Am făcut o rezervare, am si sunat in dimineața respectiva ca sa confirmam si a spus doamna de acolo ca da, este in regula si ca ne așteaptă. Cand am ajuns ne-am trezit ca nu avem camera si domnul de acolo ridica din umeri și spunea ca probabil nu a înțeles soția bine... Si doamna cu care am vorbit era sus in camera, nici macar nu a avut bunul simț sa coboare sa vorbeasca cu noi. Penibil!
Mela yo
Mela yo2 ani în urmă
Noi am făcut prostia de a rezerva înainte de a citi recenziile...rău am făcut! Le cam dau dreptate la toți.Am apreciat faptul că proprietarul a curățat piscina zilnic.vila in sine, într-adevăr este frumoasă,dar este periculoasă ptr copii.Nu mi-am putut lăsa fetița de 5 ani singură în nici un moment,de frică să nu cadă pe scările care nu aveau balustradă,de frică să nu cadă cu leagănul care nu era fixat în pământ,pe balcon era interzis ptr că nu aveam balustrade, trambulina avea o țeavă de fier și fata se tot lovea in ea...etc.,iar una dintre regulile vilei e că nu răspund ptr nici un accident petrecut în incintă (înțeleg pe deplin de ce există regula asta).Proprietarii s-au chinuit sa ne mai de-a cate un zambet din când în când dar se vedea că nu le sta în fire deloc să facă asta.Sunt foarte multe reguli care,după părerea mea,nu ar trebui sa existe la o pensiune.De obicei mergi acolo sa te relaxezi și să te simți bine.Și noi,la fel că mulți alții care au lăsat recenzii negative,ne-am simțit restrânși,sa nu cumva sa deranjam proprietarii (ne simțeam în permanență urmăriți) ,ne-am pus la somn devreme ptr că asta ne-au impus,am dormit foarte rău ptr că paturile sunt foarte incomode... parcă dormi pe scânduri,ne-am stresat copiii cu tot felul reguli și cu avertizări...per total,abia am așteptat să plecăm de acolo.Păcat de locație.Daca ar mai lucra puțin la ea sa o facă sigură ptr copii,și să renunțe la anumite reguli care sunt făcute strict ptr a nu-i deranja pe ei,ar fi ok.La cum e acum vila și la comportamentul proprietarilor,nu recomand!
Alex Dima
Alex Dima2 ani în urmă
Neseriosi! Nu va riscati sa faceti rezervare aici! Nu se respecta rezervarile!
Daca nu vreti sa va stricati concediul, cautati alta cazare din prima. Eu am facut rezervare telefonica cu doua saptamani inainte de a ajunge in zona, iar cu o zi inainte de a ajunge la destinatie am sunat ca sa fiu sigur ca nu merg degeaba. Ce am citit in alte (destul de multe) reviewuri s-a intamplat - mi s-a spus sec la telefon ca nu am o rezervare facuta :) a trebuit sa incerc in ultima clipa sa gasesc un alt loc de cazare, ceea ce a fost o provocare.
Gregorio Gómez
Gregorio Gómez2 ani în urmă
Foarte periculos pt copii!scari fara balaustrada.. Program pe terasa Pana la 23..vrei nu vrei..proprietaul te trimite la somn...nu Ai acces la bucatarie.. Restaurant nu au.. Lemne pt gratar trebuie sa cumperi..patul ca o scandura si baia urat mirositoare..daca vrei aer conditionat trebuie sa ceri telecomanda la receptie..gel de dus .. Sampon.. Uscator de par... Nu exista nimic.. Toate balcoanele fara balustrada.. Leganul la copii nu e fixat cat pe ce sa cada cu ei.. Doar piscina se salveaza.. Ai doar o teava ruginita la intrare.. Daca vrei sa folosesti ciubarul trebuie sa platesti separatAre 3 stele dar nu merita nici una.. Daca vreti sa va stricati vacanta.. Sa fiti tot cu frica la copii.. Si sa va doriti sa va intoarceti acasa cat Mai repede v-o recomand cu drag
Adriana Mihaela Stanciu
Adriana Mihaela Stanciu2 ani în urmă
Neprofesionalism. Nu am facut o cazare acolo si "doamna" mi-a inchis telefonul neasteptand sa termin ce aveam de spus in legatura cu camera ( nu au caldura pe timpul noptii, oferind doar un calorifer, pe timp rece nu stiu cat de ok este ). Atitudinea doamnei spune totul.
Locații recomandate