/Galati/Hotel

Hotel Parc

Bulevardul Victoriei 32, Tecuci 805300, România

Hotel Parc
Hotel
4.1
394 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RCQG+G9 Tecuci, România
+40 236 820 444
hotelparctecuci.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Natalia Girjeu
Natalia Girjeu2 ani în urmă
Camere curate, aerisite, mic dejun inclus foarte bun. Este amplasat vis a vis de parc. Personal amabil. Recomand cu încredere!
Morosan Mihai Dan
Morosan Mihai Dan2 ani în urmă
Camerele sunt decente, asternut cam patat, perna tare si cu "cocoloase", baia curata faina.
Restaurantul in schimb e dezastru. Servirea execrabila, mancarea foarte rea si foarte scumpa, meniul n-are nicio treaba cu ce servesc ei defapt (au doar vreo 4-5 feluri de mancare din meniul cu 100).
Florin Groza
Florin Groza2 ani în urmă
Cazare ok ,mâncarea e greu de explicat
Elena T
Elena T2 ani în urmă
What do I start with....the fact that we Booked a Delux apartment and we got a room in the attic that HAD NOTHING TO DO WITH THE DELUX PICTURES FROM THE WEBSITE...full of roaches and spider webs ? Or the fact that the owner asked full price 350 for the poorest place I have ever stayed in ? We left only 250 instead of 350 but now i qm.sorry I even paid that as I saw the pictures of the regular apartament that was 250, and compared , the two look like we stayed in the restroom area. I will submit a complaint to the consumer agency as this is absolutely unacceptable.

Very noisy too so, on top of all that, not even the attic was far enough from the restaurant area where there was a party, so a good night sleep for someone , especially when you have a small child was out of the question.

I can add the fact that they do not have a reception or any sign for that matter, that would say go to the freakking bar, thats our reception and do not wonder around several floors of the building with a toddler in your arms looking for at least one person to ask for directions.

Cu ce ​​ sa incep ... cu faptul că am rezervat un apartament Delux și am stat efectiv in pod.....intr un loc care Nu are nimic de a face CU IMAGINILE DELUX DE PE SITE ... plin de gândaci și pânze de păianjen? Sau cu faptul că proprietarul a cerut prețul 350 pentru cel mai urat loc în care am stat vreodată? Am lăsat doar 250 în loc de 350, dar acum îmi pare rău că am plătit si atat si asta pentru că am văzut pozele apartamentului obișnuit care era 250 și, comparativ, cele două arată de parca de fapt as fi stat în zona de toaletă. Voi trimite si o reclamație la agenția pentru protecfia consumatorilor , deoarece acest lucru este absolut inacceptabil.

Pe lângă toate acestea, foarte zgomotos locul,, dacă e petrecere in restaurant nu poti dormi....nici măcar PODUL nu era suficient de departe de zona restaurantului unde era o petrecere, așa că o noapte de somn pentru cineva, mai ales atunci când ai un copil mic, nu era în discuție.

Pot adăuga faptul că nu au recepție sau vreun semn în acest sens, care v ar spune că trebuie sa mergeți la barul localului pentru ca aceea este recepția noastră și sa nu trebuiasca sa va plimbati de nebuni pe diverse paliere si etaje ale clădirii cu un copil mic in brate.
Maria Aniță
Maria Aniță2 ani în urmă
Este prima și ultima data când vin în aceasta locație. Personal total incapabil , mâncarea execrabila , arsă , sărată și dezgustătoare . Nu recomand .
Drăgulin Adrian Gabriel
Drăgulin Adrian Gabriel3 ani în urmă
Localizat aproape de centrul orașulului Tecuci, hotelul Parc, format din două corpuri, pune la dispoziția turistului în tranzit camere spațioase cu paturi twin sau matrimonial confortabile. Hotelul dispune de o terasă generoasă unde se poate lua masa în condiții safe și de o parcare mare. Toate camerele sunt dotate cu TV led sau chiar cu smart tv (aviz iubitorilor de Netflix) cu minifrigider, aer conditionat, încălzire centralizată și produse de igienă.
Ovidiu Panaite
Ovidiu Panaite2 ani în urmă
O locanta demna de secolul intunericului; jecmaneala, servicii mizerabile, personal sub orice critica!
Tineti departe sau va bateti joc de voi si de banii vostri!
Bludron
Bludron2 ani în urmă
Nu am primit camera rezervată.Sunt certați cu igiena.Lenjeria nu era schimbată.De evitat!
Locații recomandate