/Galati/Hotel

Casa Paul

Bulevardul George Coșbuc 124, Galați 800385, România

Casa Paul
Hotel
4.7
126 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2PP+PJ Galați, România
+40 744 581 591
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Mihaela dobre
Mihaela dobre2 ani în urmă
Curățenie, liniște, gazda amabila, totul asa cum este în prezentare. Merita sa alegeți aceasta locație. Cu siguranță dacă revin aleg tot aceasta locație.
Adelina popescus
Adelina popescus2 ani în urmă
O pensiune curată oameni primitori 4 stele din păcate dacă avea si o terasă era super!!
Claudiu Pojar
Claudiu Pojar4 ani în urmă
Cel mai bun raport calitate preț dintre toate pensiunile și hotelurile la care am fost. Am stat în Bruxelles la 250 euro pe noapte hotel de 3 stele și n am primit aceeași calitate. Este liniște înăuntru, ai parola la wireless pusa la vedere, parcare interioara, aer condiționat, paturi cu saltele și lenjeria de calitate. Televizorul este full HD, fata de alte pensiuni care au televizoare de 100 de lei. Proprietarii sunt foarte amabili și ne au dat voie sa lăsăm mașina în curte, o săptămână. Recomand cu cea mai mare încredere!
Sorin Cercea
Sorin Cercea5 ani în urmă
Sunt condiții de trei stele. Există frigider în cameră. Proprietarii sunt foarte amabili. Locul este cam ciudat pentru niște spații de cazare și nu este deloc favorabil odihnei din cauza traficului de pe șosea. Fiecare cameră are fierbător și cafea solubilă și ciocolată. Prețul este rezonabil, nu găsești altceva mai bine în Galați.
Daniliuc Marcel
Daniliuc Marcel2 ani în urmă
Un loc primitor, elegant si curat la un preț foarte bun. Am ales Casa Paul datorită review-urilor pozitive ai nu m-am înșelat, recomand cu încredere oricui dorește sa petreacă câteva zile în Galați.
Ziua- Online
Ziua- Online2 ani în urmă
Recomand cu tot sufletul. Incep cu personalul: oameni minunati🤗, curățenie la cote maxime, camera primitoare si...acolo găsești acel aer de acasa. Va felicit oameni minunați ce sunteti❤. Dacă veni iar prin Galati , garantat la voi vom sta!
Daniela Gumann
Daniela Gumann2 ani în urmă
Excelenta locatie din toate punctele de vedere : calm, curat, personal agreabil, locuri de parcare, absolut totul perfect! Recomand cu plăcere!
Andrei s
Andrei s2 ani în urmă
Totul este foarte frumos, deosebit de curat, personal foarte amabil. Le mulțumesc din suflet.
Locații recomandate