/Constanta/Hotel

Siret Hotel

Bulevardul Mamaia, Constanța 900001, România

Siret Hotel
Hotel
4
798 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7J49+MV Constanța, România
+40 241 831 160
hotel-siret.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Georgia Gia
Georgia Gia2 ani în urmă
Suntem cazati la acest hotel - 22.08 - 26.08. Micul dejun nu mai este bufet suedez ca anul trecut. Mancarea este foarte putina, iti alegi meniul care nu contine prea multe( n ai unt, nu gem), n ai pe masa sare, piper, servetele. Parcarea 20 lei pe zi, dar nu te anunta nimeni despre acest aspect. In camera se intra doar sa ia sacul din cosul de gunoi. Prosoape neschimbate. Concluzia: pacat ca anul trecut in pandemie conditiile au fost mult mai bune. Hotel de evitat!!!!
Patricia Magureanu
Patricia Magureanu2 ani în urmă
Pro: Camerele curate, spatioase (am avut un apartament) si personalul de la restaurant EXTRAORDINAR! Mult, mult peste asteptarile nostre, atat servirea cat si mancarea, in conditiile in care sunt diabetica, am gasit mereu mancare f buna si proaspat preparata. Categoric "asul din maneca" al hotelului este dna Oana Tanase. Datorita ei relatia client-hotel este la superlativ.
Con: Mergem din 2013 in hotel si comparativ cu alti ani dnele de la curatenia din camere nu mai sunt la fel. F greu schimba prosoapele, mirosul de clor este prea pregnant.
Lucian Dinu
Lucian Dinu2 ani în urmă
Hotel curat , avănd toate dotările necesare unui sejur plăcut.
Dar în mod deosebit m-au impresionat dotările ptr copii. Atât in interior cât și în exterior , copiii având unde să-și petreacă timpul. Excepțional ptr părinți sau bunici veniți cu copii.
O notă aparte ptr trupa care asigura antrenul seară. Muzicieni de foarte bună calitate care au atras clienți si din alte locații.
Plaja , în schimb , aproape impracticabilă. Fragmentele de soici mari te impiedica sa umbli descălțat existând riscul să te rănești. Plaja vestită din Mamaia ptr nisipul ei fin , nu mai e. Extinderea plajei gonește clienții hotelurilor în alte locuri unde nisipul este fin.
Parascheva Ciuchi
Parascheva Ciuchi2 ani în urmă
Cazați pentru un sejur de 5 zile, în perioada 16-20 sept. 2021. Personal amabil, curățenie, spațiu verde, loc de joaca pentru copii. Mulțumesc d-nei Oana Tănase pentru amabilitatea și promptitudinea serviciului oferit.
WEST TRUCKER
WEST TRUCKER2 ani în urmă
Am petrecut cateva zile in acest hotel.
Pentru un hotel de 3* totul a fost excelent pentru noi.Multumim doamnei Oana care a fost minunata cu noi.
Camerele sunt super curate.curatenie si prosoape curate in fiecare dimineata.
Personalul se comporta exemplar cu clientii(İonut e cel mai tare) locul de joaca pentru copii a fost minunat 10 stele pt el.
In fiecare seara muzica live cantata in surdina.ultima comanda poti sa o faci pana la ora 22 dar poti sa stai pana dimineata daca te simti bine in compania unei sticle de vin si a persoanei iubite.o sa ma intorc cu drag aici.cu respect "prietenii din Arad" pentru tot personalul
Dan Stanga
Dan Stanga2 ani în urmă
Hotel de trei stele ***, curat, cu personal corect la recepție și în general, cu parcare cu plata 20 lei/zi și nu cu cea mai bună soluție aplicata pentru modul de alegere a produselor servite la micul dejun care trebuia sa fie tip bufet. Apreciez că hotelul poate fi apreciat la 4 puncte din 5.
Mozidaniel X
Mozidaniel X2 ani în urmă
Hotelul situat foarte aproape de plaja, potrivit pentru familii cu copii, mâncarea foarte bună, camere curate, renovate, liniște, servire impecabila, personal foarte amabil, în special doamna Oana Tănase, un om extraordinar, recomand cu încredere și căldură acest hotel, venim de mulți ani și de fiecare data am fost foarte mulțumiți! Cu drag, familia Mozaceanu!
TnkGaming
TnkGaming2 ani în urmă
Mancare foarte scumpa dar calitate foarte proasta. Personalul se fura unul pe altul si au aere autoritare. Localul este nerenovat fiind dotat de ani buni. Se vede pe el lucrul asta. Pentru locul de joaca trebuie sa platesti.
Locații recomandate