/Cluj/Hotel

Casa Lupaș

Strada Cimitirului, Gilău 407310, România

Casa Lupaș
Hotel
5
97 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
Q95Q+WG Gilău, România
+40 733 672 102
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Anca Electra
Anca Electra2 ani în urmă
Casa foarte curata, iar gazdele sunt deosebite. De asemenea, zona este foarte liniștită, departe de agitație si trafic. Neapărat sa serviți micul dejun la locație. Foarte bine pregătit și gustos.
Nicoleta Mazuch
Nicoleta Mazuch2 ani în urmă
Conditii de cazare excelente, foarte curat, mic dejun gustos si bogat, gazda prietenoada si primitoare;deci un sejur minunat.
Madalina Iliescu
Madalina Iliescu2 ani în urmă
Am petrecut o saptamana de concediu perfecta la aceasta cazare: gazdele foarte primitoare, micul dejun bogat, atent pregatit, curatenia impecabila in camera, baie si intreaga pensiune, gazdele mereu atente la nevoile clientilor, ne-au ajutat si cu ponturi pentru locuri de vizitat in zona. Totul a fost peste asteptari, vom reveni cu siguranta si recomandam cu incredere Casa Lupas din Gilau.
Marius Marina
Marius Marina2 ani în urmă
Locatie super frumoasă, curată și prețuri foarte bune. Cât despre gazde, numai de bine. Micul dejun este super bun. Iar sfaturi despre drumeții puteți să primiți tot de la gazde. Cu siguranță ne reîntoarcem la această cazare
Sorina Neacșu
Sorina Neacșu2 ani în urmă
Recomand maxim aceasta cazare!!!
Totul este impecabil:curatenie ,mic dejun deosebit si gustos 😋,curte frumoasa ,gazde deosebite si un catel adorabil 🦮
Felicitari pentru implicare si realizari !
Ioan Toma
Ioan Toma2 ani în urmă
Superb! Incepand cu gazdele, curățenia impecabila, micul dejun delicios, liniștea, totul a fost la superlativ! Recomand cu drag! Felicitări pentru munca depusă!
Claudia Salceanu
Claudia Salceanu2 ani în urmă
Am avut parte de una dintre cele mai frumoase săptămâni de concediu in acest colț de rai, în care se îmbină amabilitatea gazdelor, bunul gust al decorurilor, curățenia impecabilă, creativitatea și talentul gastronomic al Dnei. Andreea (care ne-a răsfățat zilnic cu un mic dejun demn de un hotel de 5 stele, cu produse tradiționale și bio), legendele și poveștile despre munții Apuseni și despre obiectivele și traseele din zonă, împărtășite cu dărnicie de Dl. Cristi la ceas de taină și la un pahar cu licori aromate. Dacă la asta adăugăm peisajele divine din această regiune, aerul curat și liniștea de care ne-am bucurat cat am stat aici, avem rețeta perfectă pentru relaxare și bucuria sufletului. Recomandăm cu drag și încredere această locație unde am venit musafiri, dar de care ne despărțim prieteni.
Valentin Lod
Valentin Lod2 ani în urmă
Foarte frumos, decent! ❤
Locații recomandate