/Braila/Hotel

Pizza Adriano

Strada Transilvaniei 32, Brăila 810249, România

Pizza Adriano
Hotel
4.1
995 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7XF4+H2 Brăila, România
+40 239 636 096
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–1
Marți: 9–1
Mirecuri: 9–1
Joi: 9–1
Vineri: 9–1
Sâmbătă: 9–1
Duminică: 9–1
Scrie o recenzie
Gex Gec
Gex Gec2 ani în urmă
Am comandat pentru prima si ultima oara pizza de la Pizza Adriano. Din 7 pizza toate au fost ARSE, iar sosul uite o mizerie. Nu recomnad la nimeni pizza de la ei.nu sunt singura persoana care a dat feeback ca pizza este arsă. Răspunsul dvs.este de 2 lei ca si produsele pe care le oferiti. In primul rand nu stiti sa va adresați unui client, in al doilea rand ar trebui sa va cereti scuze pentru greșeală si oferiti banii înapoi ( caci inca 7 pizza de la dvs. nu mi-as dori niciodată). In al treilea rand sunteți direct responsabili pentru produsele pe care le produceti si livrați. In al patrulea rand ar trebui sa acceptați feedback-ul clientilor si sa va îmbunătățiti produsele in funcție de feedback.in al cincilea rand este o diferență enorma intre ars si mai nefacuta.Va recomand sa nu mai folosiți aluat congelat si sa gustați/verificați mancarea pe care o oferiti/livrați clienților dvs si poate cautati pe net cum se face o pizza. O sa adaug poze cu pizza arsa ca sa nu aveti impresia ca nu am avut ce face azi decat sa va dau un review negativ. Apropo pizza a fost cumpărată pentru copii care s-au chinuit sa o mănânce, doar la acest lucru sa va gândiți. Iar legat de sosul ala picant, nici la dușmani nu le-aș da sa mănânce( si nu ca a fost prea picant, dar a fost foarte sarat si cu un gust... anume). Chiar ma gandesc cate persoane ar fi putut comanda astazi 7 pizza de la aceasta minunata pizzerie!?
Andra Gny
Andra Gny2 ani în urmă
Îmi bag pla în restaurantul vostru de scârboși nenorociți!!! SA VA FIE RUȘINE DE ZDRENȚE ORDINARE!!!! MAI ÎMI LUAȚI SI O GRĂMADĂ DE BANI!!!! SCARBELOR
Đ l·Ⱡ l·Ʉ
Đ l·Ⱡ l·Ʉ2 ani în urmă
-Pizza a fost arsă și un sos extrem de iute,multă ceapă și niciun gust,nu recomand pizza adriano nimănui,nu-i deloc bună,cine nu crede să comande pentru a se asigura că am dreptate..o să fie oribilă.
MVD
MVD2 ani în urmă
Pizza a fost bună. M-a dezamăgit total neconcordanța între ceea ce scrie pe site-ul dvs și ceea ce am primit. Pizza de copii, cea specială, (28 CM) are în realitate doar 22 CM, măsurat cu rigla. Rectificați pe site problema !
George Mintoi
George Mintoi2 ani în urmă
Suntem de mult timp clientii Adriano si mereu am fost multumiti de mancare si de amabilitatea personalului,cu o singura exceptie.Atunci cand am fost nemultumiti,am fost sunati de proprietar,si-a cerut scuze si a oferit o masa si un desert gratuite.Vom continua sa comandăm de Adriano.
Melania gabriela
Melania gabriela2 ani în urmă
Aveți produse super, dar o mare lipsă a personalului, 2 ore pentru a se aduce o comandă... Trist.. 😕
Marius Iulian Mocanu
Marius Iulian Mocanu2 ani în urmă
Îmi place locul, mâncare bună și servirea pe măsură.
👍
Ionela Davidoiu
Ionela Davidoiu2 ani în urmă
O pizza mai proasta ca asta nu am mai mancat niciodata "pizza special"
Locații recomandate