/Valcea/Firma de constructii

MARNA SA

Strada Râureni 87, Râmnicu Vâlcea 245900, România

MARNA SA
Firma de constructii
4.2
275 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
386Q+W2 Râmnicu Vâlcea, România
+40 250 730 320
marna.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 7–17
Marți: 7–17
Mirecuri: 7–17
Joi: 7–17
Vineri: 7–17
Sâmbătă: 7–13
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Profil Stante
Profil Stante2 ani în urmă
Persoanele.... unele foarte amabile altele nu
Comi comi
Comi comi2 ani în urmă
Haos total!
Habar nu au ce este serviciul cu clienții!

Am comandat materiale și au zis că le livrează în aceeași zi,dar puțin mai târziu.
Am așteptat până la 6pm. I-am sunat,"ah,au plecat toți angajații! Pe mâine!
Suna dimineața la 8am," Da ,mașina este la încărcat!"
La ora 10 sun din nou, "Nu putem incarca pt că avem un camion la descărcat!"
Bun,vin să iau eu ceva materiale cu mașina personală că am oamenii la munca,așteaptă materiale!
Cer 3 saci de adeziv alb,îmi dă negru!
Ii duc înapoi,"Aa,pai nu mai avem alb!"
Merg in depozit,"Da avem,uitați aici!
Du-te înapoi la facturare și plătește!
Pe la 12 vine și mașina cu materiale,asta după ce șoferul ii explica unui directori (din mulțimea de directori) că are deja o cursă iar acesta îl trimitea in alta parte..

Sfatul meu,căutați altceva.
Prea mulți șefi din care niciunul nu este responsabil.
Serviciul cu clienții lasă mult de dorit!
Irina Maria
Irina Maria2 ani în urmă
Desi nu se compară nici la produse nici la pret cu marile magazine din sibiu sau pitești, au totuși o gama destul de variată de produse și prețuri foarte accesibile, în mare parte mult mai ieftine decât la dedeman, ba chiar cele mai ieftine prețuri din tot orașul Rm. Valcea....
Mihai Ionut
Mihai Ionut2 ani în urmă
Este o firma serioasa,angajati minunati si preturi foarte bune. Recomand cu încredere!
Delia S
Delia S2 ani în urmă
Ce am patit cu acest depozit in ultimele luni: Dupa ce am lasat o suma consistenta in custodie pt fier, lemn, caramida, polistiren incep telefoanele surpriza si cercul minciunilor. Sa il ocoliti pe agentul Alin Sanda care promite lemn infoliat, tinut sub cort- lemnul este tinut afara, nu exista infoliat, tinut sa prinda ciuperca si sa ma imbibe cu apa- minciuna 1. Minciuna 2- cumperi un minim de 4,5t de fier la pretul de 4.4ron in luna 05.2021- pret negociat si promis ca ramane neschimbat si la restul de fier, mentionand de la inceput ca este minimul pe care il cumparam, ti-l aduc la santier, si afli la a doua comanda mare ca pretul nu mai exista si ca trebuie sa negociezi la noua valoare de pe piatra- foarte frumos- plus ca pe factura scrie PC , ei iti aduc BTS. Sfat- dragi cumparatori, sa mai lasati cate o bara de fier din fiecare, ca poate pastrati pretul. Minciuna 3- comanzi si platesti Austrotherm, pe factura nu scrie brandul chiar daca am rugat agentul, acum trebuie sa ma rog eu sa rectifice la factura sa nu vina alta surprinza. Bonus: te suna din senin ca ti-au incarcat lemnul si il aduc, cand tu stabilesti cu ei custodie 3 luni. Ocoliti acest depozit sa nu treceti prin socuri si socuri morale si financiare. Raspunsul lor- iti restituie bani daca doresti dupa ce tu lasi custodie de luni de zile.
Draga domn Enache, nu am visat eu noaptea lemnul asa, aceaste este minciuna agentului dumneavoastra, plus pretul mentinut la fier, la mine pe procesul verbal este scris doar polistiren 10 si 3, nu apare Austrotherm cum se vede si in poza. S-a negociat pretul si produsul Austrotherm in prezenta dumneavoastra! La fier pe proces scrie PC, am primit BST! Sa fie lucrurile clare! Nu exista in portofoliu firmei dar exista in vocabularul agentului vostru legal in sediul firmei.
Niculicioiu Constantin
Niculicioiu Constantin2 ani în urmă
Depozit de materiale de construcții!! Preturi mai bune decât la alte depozite, mai ales într-o perioada în care preturile au explodat!
Costy M. (Costy)
Costy M. (Costy)2 ani în urmă
Sincer pot sa spun ca sunt oamenii extraordinari asta prin faptul că am cumparat foarte multe materiale pentru o casă felicitări lui Marius care ma ajutat si in general echipă "" marna "" sunt foarte multumit si recomand au preturi bune. Succes
Dani Stoica
Dani Stoica2 ani în urmă
Serviciul clienti din partea angajatilor de la birouri lasa de dorit! Profesionalism-0. Angajatii de la vanzare sunt foarte ok, pacat.
Locații recomandate