/Braila/Hotel

Hotel Perla

Statiunea Balneara, Lacu Sărat, România

Hotel Perla
Hotel
4.1
50 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
6W88+4W Lacu Sărat, România
+40 787 637 017
perlahotel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–17
Marți: 9–17
Mirecuri: 9–17
Joi: 9–17
Vineri: 9–17
Sâmbătă: 9–18
Duminică: 9–18
Scrie o recenzie
Valentin Chira
Valentin Chira2 ani în urmă
Doua persoane au venit cu bilete prin casa de pensii si li s a oferit o camera cu inca o persona straina, adica trei paturi. Intre paturi o distanta de numai 25 cm, greu de circulat, greu de respirat. Abia in urma amenintarilor cu prot. cons, si a DSP ului, patronul a oferit o camera cu numai 2 paturi asa cum era firesc si cum se lauda pe site. Realitatea nu concorda cu site ul. Lacomia e fara limite! Am bifat o stea pt. ca zero nu merge.
Chelaru gina
Chelaru gina2 ani în urmă
Mama mea a terminat sejurul acum 3 zile ,am fost foarte multumiti,inca de la receptie am fost intimpinati de o doamna blonda ,draguta care ne-a explicat in ce consta tratamentul si procedurile specifice sejurului.Mi--a placut amabilitatea si explicatiile date mamei,camera curata ,primitoare ,apa calda ,curatenie ,personal amabil.Multumim ,vom reveni!!!
Toncea Cristian
Toncea Cristian2 ani în urmă
Foarte ok. Probabil cel mai bun din Lacul Sarat.
Trotusanu Liviu
Trotusanu Liviu2 ani în urmă
Frumos.....cu puțină amprentă românească ( mici gunoaie ) !
Gina Pas
Gina Pas3 ani în urmă
Hotel curat,baza de tratament cu personal minunat.
Ani ion
Ani ion4 ani în urmă
Apelați cu încredere. Camerele au in dotare mobilier nou, elegant, plasmă, minifrigider, lenjetie foarte curată. Bucătăria oferă o varietate mare de preparate, cu un gust ca la bunica. Personalul amabil, incepand cu recepția până la personalul medical, personalul din sala de mese, cel răspunzător de curățenie-care se face în fiecare zi.
Hotelul are o terasă eleganta,cu un personal calificat, amabil și prompt.
Concluzia: OMUL SFINȚEȘTE LOCUL ! Felicitări d-lui Director și nu numai !
Dan Aparaschitei
Dan Aparaschitei4 ani în urmă
O locatie super o primire de nota 10 doamnele de la receptie ne mai pomenit de amabile ( mai ales doamna Magduta) cu care am avut primul contact cînd am ajuns în statiune si în hotel.Cît despre servirea de la restaorantul ( cantina) hoteului numai cuvinte de lauda sunt super. Iar toate FELICITARILE la un loc le merita doamnele ( p
ersonalul de la bucatarie ) care pregatesc niste mîncaruri NEMAIPOMENITE asta o spune o persoana care e pretentioasă la mîncare. Aceleasi Felicitari le adresez si conduceri hotelului care se ocupa de administrarea locatiei
Dan Negoita
Dan Negoita2 ani în urmă
Doar la terasă. Mâncare bună. Prețuri decente.
Locații recomandate