/Braila/Hotel

Pensiune Heavens

Calea Călărașilor 22, Brăila, România

Pensiune Heavens
Hotel
4.5
85 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
7X9F+55 Brăila, România
+40 745 362 506
heavens.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Adrian Stancioi
Adrian Stancioi2 ani în urmă
Frumos, curat, primitor.
Nicusor Petrache
Nicusor Petrache2 ani în urmă
Mâncare bună servirea de tot râsul. Am așteptat o ora sa vina cu ce am comandat (și nu era aglomerat), a uitat să aducă ciorba dar nu a uitat să o treacă pe bonul fiscal. De ce au ajuns așa de jalnici. Erau cei mai buni. Nu cred că citesc nici recenziile că nu se schimba nimic.
Daniel Popa
Daniel Popa4 ani în urmă
Conditii decente, bai curate, terasa frumoasa, personal foarte amabil !
Lorena Balan
Lorena Balan4 ani în urmă
Este o pensiune situata in apropierea centrului istoric din Braila. Te poti caza in camere duble, triple sau apartamente cu doua camere. Conditiile de cazare sunt excelente, iar personalul de la receptie e amabil. Micul dejun tip bufet suedez e inclus in pretul cazarii. Restaurantul pensiunii are si terasa si poti servi masa aici. E aproape de centrul istoric, centrul civic, faleza si parc. Merita sa va cazati si sa vizitati imprejurimile!
Balan Mircea
Balan Mircea4 ani în urmă
Este o pensiune amplasată aproape de fântâna cinetica,faleza Dunării,centrul istoric,muzeul Brailei,casele memoriale ale lui Panait Istrati si Perpessicius.Ofera conditii foarte bune de cazare,cu mobilier modern,Tv hd,aer conditionat reglat prin termostatt,acces cu cartela,cabina dus,uscator par,frigider,pat confortabil.Are si parcare auto. De asemenea are si restaurant cu terasa,dar preturile sunt peste medie.Merita cazarea!
Viorel Serban
Viorel Serban4 ani în urmă
Pozitie superba , camera curata, mare , totul perfect dar cand a venit vorba de masa au aparut problemele desi in aceeasi cladire functioneaza un restaurant cu acelasi nume ei nu pot oferii servici complete de cazare si masa, păcat
Gabriela Ostafe
Gabriela Ostafe7 ani în urmă
Un spatiu extrem de generos, utilat cu aparatura de orice fel, mobilier nou, camere curate, izolat fonic si termic, retea wi-fi foarte buna. Da, as mai merge acolo.
Cristina Costin
Cristina Costin2 ani în urmă
Am avut un sejur agreabil si ne-am bucurat de servicii ireprosabile asigurate de un personal plin de solicitudine. Vom reveni, cu siguranta.
Locații recomandate