/Arges/Hotel

Casa Bratia

DJ732A, România

Casa Bratia
Hotel
3.8
46 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
2W8R+RP Băjești, România
+40 744 174 319
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daniel V Negru
Daniel V Negru2 ani în urmă
Locatie linistita la marginea satului, omeni ospitalieri, camera curata cu balcon spre gradina inconjuratoare, bogata in specii diverse. Locuri de parcare in curte. Cald in camera, apă fierbinte la dus, mic dejun cu oua din curte, caș de țară si dulceață din fructele proprii. Foișoare pentru servit masa afară. O supriză plăcută in această zonă mai puțin turistică.
Andrei Swoop
Andrei Swoop4 ani în urmă
Un administrator badaran . Refuza rezervarea pe motiv ca o familie cu 2 copii de 2 si 4 ani nu pot dormi in acelasi pat ! Asa ca, tineti-va de o parte de un asemenea om ! Parere mea . Fiecare face ce considera
Tase aurel
Tase aurel4 ani în urmă
Am venit la aceasta locatie ptr.a ma caza ptr.3 zile.am refuzat imediat.am ales aceasta locatie datorita recenziilor pe care le-au dat cei care au fost pe acolo inaintea mea.nu imi vine sa cred ce calificative pot sa dea unele persoane la asa ceva.dar este a doua oara care m-am luat dupa calificative si recenzii si mi-am dat seama de doua lucruri:
ori eu sunt prea pretentios,(putin probabil),ori majoritatea oamenilor au standarde joase,dar nici asa nu ii invinuiesc ptr ca banuiesc ca daca nu au vazut si conditi mai bune(probabil nici acasa),neavand cu ce compara,normal ca ti se pare extraordinar.in romania poza nu reflecta realitatea.exact ca la masina.te duci la sute de km si constati ca nu e ca in poze.pacat.as avea cateva sugesti ptr gazde dar nu cred ca ii intereseaza.tipic bussinesului romanesc.daca renunti tu ...vine altul,gen (mama prostilor este gravida mereu..).imi pare rau.
Cătălin Cătălin
Cătălin Cătălin4 ani în urmă
FAMILIE DE CU DOI COPII 2 CAMERE? HM! HOȚILOR!
Violeta Camelia
Violeta Camelia5 ani în urmă
Camera curata, gradina cu multa verdeata, gazde prietenoasa. Mic dejun un pic cam frugal.
Radu Adrian
Radu Adrian5 ani în urmă
3 camere, se doarme bine, dar atenție la mâncare! Prețurile pe măsura locației!
Cristian Wtx
Cristian Wtx5 ani în urmă
O stea.
Stefan Barbu
Stefan Barbu5 ani în urmă
Peisaj rustic mirific.
Locații recomandate