/Arges/Hotel

Hotel Ciobanasu

Strada Petre Zamfirescu 21, Câmpulung 115100, România

Hotel Ciobanasu
Hotel
4.6
290 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
72CQ+M7 Câmpulung, România
+40 752 181 111
ciobanasu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Monica Marinescu
Monica Marinescu2 ani în urmă
Totul la superlativ. Cazare, masa, atmosfera
Recomand
Mateas Dumitru
Mateas Dumitru2 ani în urmă
A fost ceva peste așteptările mele
Dacă se vrea se poate face și la noi ceva civilizat, nu trebuie sa mergi în alta parte. Felicitări patronatului, personalului de deservire, bucătarilor. Nu o sa evit sa ma opresc cu placere la aceasta locație. Un participat la întâlnirea promoției din 10-12 sept. 2021.
Joanovics Barna
Joanovics Barna2 ani în urmă
Cazare de nota 10 la trei stele dar ar merita cinci.Camera super spațioasă,paturi mari și confortabile,baie superbă, priveliște și locație la fel de nota zece. Mâncare buna, preț sub medie,cantitate medie. Lângă hotel zonă de relaxare,de plimbare, joacă pentru copii. Foarte ideal pentru familii cu 3 sau mai multe copii
Claudia Alexandra
Claudia Alexandra2 ani în urmă
Am oprit sa mancam ceva la restaurant dar este ceva superb. In oras dar privelistea de pe terasa exterioara imi dadea impresia ca eram fix in munti.
Servirea impecabila, mancarea foarte buna, preturile mai mult decat decente.
Recomand!
ROZI
ROZI2 ani în urmă
Un hotel de nota 10,chiar își intrece cele 3 stele pe care le are. Camerele sunt mari, curate, dotate modern, curate. Se face curatenie zilnic, servicii foarte bune. Are si restaurant unde se poate servi masa, dar este puțină hoție. Prima data ciorba era aproape rece, pe urma din salata comandata lipsea cu desăvârșire sunca care era trecuta in compozitie, in loc de cartofi rumeniti cu usturoi si patrunjel am primit cartofi prăjiți.Portiile de mancare mi s au părut mici in comparatie cu alte restaurante. Preturile sunt destul de bune. In final am renuntat la acest restaurant.
Delia blaj
Delia blaj2 ani în urmă
Locatie excelenta în natura cu vedere frumoasa spre oras. La restaurant mancare foarte bună la preturi accesibile, personalul foarte amabil, foarte ospitalieri cu copiii, totul curat. La hotel curatenie si pe holuri si in camere. Camerele foarte mari cu balcon inchis. Internetul merge bine. Per total o experienta foarte plăcută și dacă mai ajungem prin zona vom reveni cu placere.
Gheta Georgeta
Gheta Georgeta2 ani în urmă
Ne - am simtit super.
Curat , camera imensa , primitoare , personal excelent .
Nu are mic dejun inclus , poti manca contra cost.
Locatie excelenta
Leona Barbu
Leona Barbu2 ani în urmă
Totul foarte, foarte bine! Curățenie, paturi confortabile, personal amabil (nota 10+), MÂNCARE EXCELENTĂ! RECOMAND! Este locul perfect pentru a petrece câteva zile de relaxare! Cu siguranță voi reveni! FELICITĂRI întregii echipe de la Ciobănașu! 👏👏👏
Locații recomandate