/Satu mare/Hostal

Astoria

Strada Mihail Kogălniceanu 1, Satu Mare 440024, România

Astoria
Hostal
3.6
494 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QVVF+GC Satu Mare, România
+40 261 806 185
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Serban Octavian
Serban Octavian2 ani în urmă
Hotel mai prost ca acesta nu cred ca poți sa mai găsești..foarte mizerabil..plin de praf,gândaci peste tot..prosoapele de cea mai proasta calitate..plus ca Micul de Jun lasă de dorit..bolurile murdare par in mancare și plin de insecte pâine veche..îți spargi capul cu ea nu puteam sa cred ca exista astfel de hoteluri in 2021 așa ceva este inacceptabil.
Nici nu știu dacă nu sunt și șoareci in incinta hotelului..
Nu recomand !
Liviu Rotari
Liviu Rotari2 ani în urmă
Baia necurățată, ambalajele de săpun șampon de la clientul anterior erau în dus. Personal "ostil" și uitat în timp. Aspect general prăfuit cu mobilier demodat. De evitat.
Claudiu Luca
Claudiu Luca2 ani în urmă
Personalul foarte drăguț, camerele foarte frumoase și curate. Micul dejun foarte bun.
Am găsit un singur aspect negativ: camerele de la stradă sunt cam zgomotoase, întrucât tâmplăria este de tip vechi. În rest, totul la superlativ.
Silviu raducanu
Silviu raducanu2 ani în urmă
Nu pot sa cred ca acest hotel mai funcționează.... Plin de țânțari mobilier vechi a fost un coșmar. Nu recomand nici dacă rămâneți fără casa...
Moisescu Norina
Moisescu Norina2 ani în urmă
Am luat o suita. Camare mari curate, poate mai trebuiau putin aerisite, personal amabil, preturi bune raportate la calitate. Lenjerie curata. Micul dejun cam saracut. Am ajuns pe la sfarsit si nu am mai gasit decit citeva fire de omleta ( dar nici nu am mai cerut-poate mai faceau) , daca nu esti prea pretentios - gasesti ceva sa-ti potolesti foamea.
Ardeleansky
Ardeleansky2 ani în urmă
Poate a fost ceva candva acest hotel... dar acum pare in paragina.
Am ajuns seara pe la ora 20:00-21:00 sa fac check inul si personalul de la hotel nu gasea cheia de la camera unde trebuia sa fiu cazat. Dupa vreo 15 minute au gasit-o. Mi s-a dat cheia fara sa mi se explice la ce etaj si incotro gasesc camera. Am cautat dupa camera ca intr-un labirint...

Ajuns in camera... camera pare carpita. Poate ca au camere si mai bune... nu stiu. Mie cel putin mi s-a nimerit una tare trista. Doua scaune mari inghesuite in camera... colacul de la toaleta desprins... plapuma si perina patate daca dai jos husa de pe ele...

Dimineata am coborat la micul dejun. Mancare normala ca in toate hotelurile, nimic de obiectat.
Insa la plecatea din restaurant, pe masa cu bufetul, erau asezate in linie 2 randuri de sticle cu apa minerala si plata. La plecare am luat doua sticle ca sa am pe parcursul zilei... cineva din personalul hoteului m-a vazut cu apa in mana si a alergat dupa mine pe scari sa le dau apa inapoi... nu stiu cum ar fi trebuit procedat altfel... dar mi s-a parut de nota -1. Pe langa toate celelalte aspecte, partea asta a pus capac.
Adrian Barbacariu
Adrian Barbacariu2 ani în urmă
O locație superba . Camere confortabile , de o eleganta și un rafinament ieșit din comun . Personal de calitate . Singura experienta negativa a fost micul dejun. Când am coborât din camere nu am am mai găsit nimic . Făcând abstracție de aceasta întâmplare totul perfect . Recomand
Matei plamadeala
Matei plamadeala2 ani în urmă
Frumos hotelul, estetica este foarte buna, scara interioara larga si plăcut de urcat. Personalul foarte amabil.
Am stat in camera 206. Mobila foarte atrăgătoare, eleganta, nu stiu sigur daca este lemn masiv peste tot, dar este cu bun gust făcută. Pentru cei mai înalți, patul e puțin cam scurt, dar comod. Nu scârțâie, ceea ce este mai rar întâlnit (din pacate).
Televizorul este cam prost plasat in aceasta camera. Este într-un unghi greu accesibil pentru am ele paturi, dar merge. Oricum nu cred ca este cel mai folosit obiect din camera.
Baia are cateva minusuri: becul de deasupra chiuvetei este slab, iar lustra care il acopera mult prea veche (nu rustica). Se simte lipsa unui feon in baie, iar perdelele de la dus sunt efectiv niște draperii tăiate la cuțit. Se vede ca vin din alta poveste... Sunt si prea scurte, si nepotrivite. Robinetele de la dus sunt cu sistemul vechi de înșurubare / desurubare. Învârti 1 km de robinet si ai apa calda / rece. Nu cred ca e un moft sa se faca o investiție într-o alta baterie pentru duș.
Micul dejun de tip bufet suedez, cu aceeasi mobila de bun gust in sala de mese. Imi place stilul hotelului.
Per total, pe o scara dea 1 la 10, merita un 8,5 si sunt șanse mari sa creasca nota, deoarece personalul e amabil si cred ca administratorul hotelului va face renovarile necesare (vorbind cu personalul am aflat asta).
Locații recomandate