/Maramures/Hostal

Pensiune Restaurant la Pogace

sapanta nr 71, Săpânța 437305, România

Pensiune Restaurant la Pogace
Hostal
4.6
267 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
XMHX+39 Săpânța, România
+40 744 920 457
sapantamaramures.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Todor Ladariu
Todor Ladariu2 ani în urmă
O locație excelentă pentru un sejur in Săpânța. Gazdele sunt deosebit de amabile, primitoare și foarte atente la nevoile turiștilor, creează o atmosfera placută de familie. Mâncarea este gustoasa, gătită traditional, horinca, vinul si cafeaua bună nu lipsesc. Locația este curată, bine amplasată, între Cimitirul Vesel si Mănăstirea Peri-Săpânța. Recomand cu drag!
Monalisa Sumanariu
Monalisa Sumanariu2 ani în urmă
La această pensiune este foarte plăcut, locul este foarte curat, mâncarea este foarte, foarte bună, personalul vorbește frumos și cald cu toată lumea. Ofer 5 stele pentru comportamentul oamenilor și pentru buna găzduire. Cu drag o să mai trecem pe aici. Felicitări!❤
Florentina Pop
Florentina Pop2 ani în urmă
Liniste, oameni calzi și primitori n-am cuvinte sa pot spune cât de bine ne-am simțit mai ceva ca acasă, recomand cu încredere deplina, iar m carea e ireproșabilă extraordinar de buna și gust original!!! 🥰😍
Adee B
Adee B2 ani în urmă
GROAZNIC GROAZNIC GROAZNIC - de evitat!!!!!
In anul 2021 nu ar trebui sa existe astfel de restaurante si un personal cu o atitudine si un dezgust fata de clienti cum era doamna respectiva .
Dupa ce am refuzat o ciorba de burta care avea un miros si un gust mai mult decat ciudat (sa fim seriosi ciorba de burta are acelasi gust si miros oriunde), pe langa faptul ca am fost jigniti si numiti " pretentiosi ", ne-am trezit pe nota de plata si cu ciorba refuzata .
Despre curatenia locului si capacul rupt de la toateta nu mai are rost sa vorbim .
Ady Iscu
Ady Iscu2 ani în urmă
Am fost o singura data.. Anul trecut în noiembrie.. Am prins prima ninsoare aici! Camere impecabile. gazde primitoare... Mâncare de nota 10 făcută de cei ai casei cu produse din producția proprie.. (încercați bob gulaș. e nemaipomenit) Speram sa ajungem și anul acesta pe vreme mai calda.. Dak nu de Crăciun!
Ana Maria
Ana Maria2 ani în urmă
Camere foarte curate ! Mancarea extraordinara ! De incercat Bob gulas ! Si pastrav cu mujdei ! Totul foarte bun, curat si frumos! Gazde primitoare. Nota 20!
Andrei Fara
Andrei Fara2 ani în urmă
Recenzie pentru restaurant:
Din 4 boluri de ciorbă am adunat 1 de ulei.
Pulpă dezosată prăjită in ulei, ne așteptăm să fie pe grătar.
Mâncarea la gust e ca la cantina. Preturi ok pentru calitate.
Alexandru Costache
Alexandru Costache2 ani în urmă
O locație perfecta pentru o vizita în Sapanta. Poziția perfecta între cele doua obiective din Sapanta : Cimitirul Vesel și Mănăstirea Sapanta. Gazdele minunate, o familie tradițională și muncitoare. Mâncarea de vis (cel mai bun gulaș posibil, păstrăv prospat cu mămăliguță) palinca la 52 de grade te face sa uiți de frigul de afara. Curățenie în camere de nota 10. Va mulțumim și ne vom întoarce cu plăcere.
Familie cu 2 copii
Locații recomandate