/Cluj/Agentie imobiliara

Habitas Imobiliare

Strada București 102, Cluj-Napoca 400000, România

Habitas Imobiliare
Agentie imobiliara
4.8
61 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
QJJ6+HJ Cluj-Napoca, România
+40 264 598 859
habitas.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 9–18
Marți: 9–18
Mirecuri: 9–18
Joi: 9–18
Vineri: 9–18
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Andrei Mocan
Andrei Mocan2 ani în urmă
Cea mai profesionista agentie imobiliara cu care am lucrat in Cluj. Oameni extrem de experimentati, capabili sa abordeze nise complicate de piata (noi am lucrat pe o cladire veche din zona centrala), cu o mentalitate consultativa. Foarte diferiti de alte agentii care ne-au oferit doar servicii de taxi spre locatii si deschiderea usii.
Sorin Bejan
Sorin Bejan2 ani în urmă
Din varii motive unora ne e mai greu să ne pregătim pentru a înțelege foarte bine ce înseamnă profesionalismul unei echipe în decursul unei tranzacții și ce avem dreptul să le pretindem ,de aceea, intimidați de importanta demersului, rămânem doar cu acea inteligență emoțională care ne ne spune ce fel de oameni întâlnim și cât de mare încredere poți avea în ei . Sentimentul care nu m-a părăsit nicio clipă ,de la început până la sfârșit ,a fost acela că, în mod real ,nu le pasă doar de comisioanele lor ci și de mulțumirea clientului. Asta mă face dator să le mulțumesc tuturor angajaților Habitas cu care am interacționat și să-i recomand călduros.
Marian Ursu
Marian Ursu2 ani în urmă
De departe cea mai buna agentie imobiliara cu care am avut placerea de a lucra si cred ca este cea mai buna firma romaneasca de orice servicii cu care am lucrat vreodata. Profesionalism, atentie la detalii, eficacitate, cunoastere a pietii in profunzime, baza excelenta de clienti, realism in estimari, grija si caldura in relatia cu clientii sunt doar cateva din calitatile extraordinare pe care le ofera Habitas in seviciile sale. Lucru mare in ziua de azi: am avut incredere deplina in felul in care ma vor representa. Si nu am gresit! Reprezentantul meu principal a fost Cosmin Petrus, care a condus intreaga lucrare, ajutat de Sebastian Ficior, dar cu implicarea unei echipe mai mari. Exemplar! Zau, nu m-am putut astepta la mai bine. Nu ezitati, alegeti Habitas si nu veti fi dezamagiti!
Victor Gruita
Victor Gruita2 ani în urmă
Lucrul cu Habitas Imobiliare a fost cea mai buna experienta de lucru cu o firma de imobiliare pe care am avut-o.
Eugen, agentul cu care am colaborat, s-a ocupat cu promptitudine de toate documentele, programariile si detaliile necesare pentru tranzactie.
Eu a trebuit sa ma ocup doar de plata.
Andreea Suba
Andreea Suba2 ani în urmă
Discutiile au decurs de fiecare data cu profesionalism si au fost orientate spre solutii optime, pentru multumirea ambelor parti. Am apreciat implicarea si asistenta oferita la fiecare pas, de la contactul initial si pana la finalizarea tranzactiei.
Sebi Luca
Sebi Luca2 ani în urmă
Recomand cu toata increderea colaborarea cu HABITAS IMOBILIARE.
Am incheiat recent cu succes inca o relatie de colaborare cu HABITAS, agentie imobiliara cu oameni profesionisti,deschisi,comunicativi si obiectivi.

Cu toata stima,
Luca Sebastian
Vasilica POP
Vasilica POP2 ani în urmă
Recomand tuturor aceasta agentie, deoarece este foarte profesionala, oameni deschisi, foarte disponibili. Bogdan Bondar si Cornelia Rusu au fost colaboratorii mei, extrem de amabili, datorita lor apartamentul s-a vandut la prima vizita. Am avut suport si consiliere din partea lor pe toata durata tratativelor . Big like.👍👍👍
Andrei Szegedi
Andrei Szegedi2 ani în urmă
Am fost foarte mulțumit de serviciile oferite de Habitas și le voi recomanda și altor persoane.
Profesionalism, corectitudine, promptitudine, amabilitate, implicare din partea tuturor angajatilor. Ii multumesc lui Eugen Potra pentru implicarea si seriozitatea de care a dat dovada. Felicitari!
Locații recomandate