/Ilfov/Hostal

Hotel Saftica

DN1, Șoseaua București-Ploiești, Săftica 077015, România

Hotel Saftica
Hostal
4.2
138 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
J3C9+CR Săftica, România
+40 748 229 273
saftica.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Silvia Radu
Silvia Radu2 ani în urmă
Curățenie, camere spațioase și moderne (par recent renovate) cu pat tip baldachin și oglinda pe tot peretele. Smart TV și aer condiționat! Baia foarte frumoasa, curata, cu bideu și dusul pe podea. Oamenii amabili, prompți si preturi accesibile! Recomand cu încredere!
Andreea Bodomoi
Andreea Bodomoi2 ani în urmă
Camera este spatioasa, patul imens, baia mare, te simti foarte bine, curatenie facuta bine, oglinda in hol si camera... de vis (au si parcare mare)
Dezavantaje: daca sunt nunti, este zgomot de muzica, trantit de usi , parcare plina. In camera nu am gasit papuci de unica folosinta , frigider fara mini-bar(cu plata) si nebagat in priza, nu are balcon camera.
Tin sa mentionez ca am fost mai multumita de aceasta camera decat de camera dintr-un resort de 4 stele binecunoscut din Venus, unde fusesem de curand.
Gabieny1
Gabieny12 ani în urmă
Locație decentă, camere de 4 stele, parcare imensă, supa crema de la restaurant e un deliciu! Personal care nu impresionează dar nici nu deranjează, exact ce ne convine! O locație preferată pt tranzit!
Cristi
Cristi2 ani în urmă
Locuri de parcare, camere curate și moderne !Tot ce se vede în poze este real!Mult mai frumos în realitate!Din punctul meu de vedere este perfect.
Marius Valer Câmpeanu
Marius Valer Câmpeanu6 ani în urmă
Este situat pe DN 1, la 22 km de București pe direcția Ploiești. Locația a fost renovata de mai multe ori, din dorința de a satisface cerințele clienților. Are camere de hotel, restaurant cu terasa, piscină, parcare si se asigura paza permanent. Este o locație căreia merită să-i treci pragul
Lucuti Adrian
Lucuti Adrian7 ani în urmă
Am stat la hotel 2 nopti cu ocazia unei nunti. Incalzirea in camera nu functiona geamul in baie nu se inchidea. Dupa sesizarea problemelor celor de la receptie mi sa spus ca radiatoarele sunt pe automat si de aia nu merg...experienta neplacuta. Evitati pe cat posibil acest hotel/motel
Flore mancini
Flore mancini2 ani în urmă
Parcare aeroport super avantajos. Masina in siguranta 4 zile cu Transfer aeroport.
Recomand
Popescu Gabriela Mariana
Popescu Gabriela Mariana2 ani în urmă
Locație curată dar in camere foarte multe muste....atât.Am fost cazați o noapte la receptie nu nea spus că în acea seară vor fi două nunți,mentionez ca eram cu un bebe de 9luni.Deci un loc cu multă gălăgie nu aveai voie să stai în fața camerelor deoarece venea lumea la petrecere cu toate că erau scaune cu mese in fata ușilor.Un loc care sigur nu il recomand.
Locații recomandate