/Ilfov/Hostal

TaxiHostel

Strada Privighetorilor 4A, Otopeni 075100, România

TaxiHostel
Hostal
3.8
495 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
H33C+7F Otopeni, România
+40 748 223 336
taxihostel.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Ileana Tatiana Manole
Ileana Tatiana Manole2 ani în urmă
În camera 30 era sifonul din pardoseala înfundat, l-am curățat și am găsit viermi, pot pune la dispoziție videoclipul🤫
Andrei Zamfir
Andrei Zamfir2 ani în urmă
Ultimele ptr cazare, ptr ca m-am simțit bine
Deși exista cele 3 sistemele incalzire( prin pardoseala, clasic prin calorifere și aeroterma) totuși în camera este rece. Aici se mai adaugă și senzația pe care o reflecta aspectul rece al mobilierului . Mi-ar place sa va mai vizitez. Multă sănătate.
Va mulțumesc ptr servici și seriozitatea de care ați dat dovada recuperindu-mi astfel suma mare de bani pe care o uitase.
Știam și repect
Mariana-Elena Giuvlete
Mariana-Elena Giuvlete2 ani în urmă
Sunt cazata la acest Hostel de 1 luna de zile si conditiile sunt deplorabile!
Apa calda lipsește cu desăvârșire, prosoapele si lenjeria sunt schimbate cand își aduc aminte, am gasit gandacei in camera, nu am primit acces la bucatarie, desi ni s-a spus ca putem intra la orice ora din zi sau din noapte!
Condițiile sunt deplorabile și cu siguranță nu o sa mai revenim!
Andra veronica Ciopeica
Andra veronica Ciopeica2 ani în urmă
Nu aveam mari asteptari de la acest loc la cat am platit. Dar locul ie oribil. Baie murdara, bucataria plina de gunoaie si mizerie, in camera abea poti sta la cat de cald ieste...
Nu o sa ma intorc si nu recomand acest loc.
Mirela Stroescu
Mirela Stroescu2 ani în urmă
Condiții minime, ok de dormit, dar am avut o experiență foarte urata! Nu am putut dormii toată noaptea din cauza unor altor persoane cazate,toată noaptea au făcut gălăgie, tropăiau, alergau, râdeau, vorbeau urât etc. Într-adevar nu poți știi atunci când cazezi ce fel de persoane sunt dar de la 1 pana la 5 dimineața au făcut gălăgie încontinuu în condițiile în care noi eram veniți după o petrecere și voiam sa ne odihnim, iar personalul nu le a atras atenția, nu le a spus absolut nimic( cred ca nici nu erau în hostel) pana când nu i-am dat noi mesaj, pt ca nu am vrut sa ieșim la acei salbatici sa facem vreun scandal pt ca sigur consumasera ceva!
Ciprian Avarvarei
Ciprian Avarvarei2 ani în urmă
E a 5a oară când mă cazez la Taxi Hostel, totul a fost conform așteptărilor pentru prețul plătit. Noi folosim acest hotel când mergem la Therme, pentru că venim din Neamț și stăm toata ziua acolo, astfel că avem nevoie de un loc de dormit. Iar Taxi Hostel e locul perfect, pentru că e cam cea mai ieftina cazare cu condiții decente pe care o putem găsi în zona.
În perioada asta, se face self check in, o idee foarte bună. Am găsit căldură mereu, apa calda, curățenie, nu înțeleg cum alții au găsit condiții nefavorabile. Noi am luat camere atât prin Booking, cât și prin recepția hotelului, deci nu am avut parte de tratament preferențial, mereu a fost ok.
Cu privire la gălăgia din hotel, da, am avut o experiență similară și noi, chiar când eram cazați cu copilul de 2 ani. Dar, am acceptat asta, pentru că m-am gândit că turiștii gălăgioși au și ei dreptul să se distreze, să stea treji, etc. Oricum toți 3 eram foarte obosiți și am adormit imediat, deci... 👌
Acord 5 stele și revenim ori de câte ori mergem la Therme 🤩
Mircea Vinoaga
Mircea Vinoaga2 ani în urmă
Ce mai prost loc unde poți sa dormi lângă aeroport. Prețul este acceptabil dar condițiile și curățenia lasa de dorit. Dacă vrei sa te uitu la tv este unul antic si de demult
Serban Angelica
Serban Angelica2 ani în urmă
Curat, cozy, am stat mai bine ca la un hotel de 3 stele pe care vreau să-l uit! :))
Ah, și dincolo de aspectele legate de cazare, locul e tare fain, te instigă la cultură.
Cu siguranță recomand!
Locații recomandate