/Harghita/Hostal

Pensiunea Colt Alb

Sat Comuna Satu Mare , Nr. 646, Băile Homorod 537026, România

Pensiunea Colt Alb
Hostal
4
99 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
9C2J+2G Băile Homorod, România
+40 724 881 921
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Daario D
Daario D4 ani în urmă
Daca mergeti cu gandul ca la aceasta pensiune o sa va distrati si o sa va simtiti bine, va asigur ca nu este absolut deloc asa! Comportamentul proprietarului este EXTREM de deplasat si foarte departe de a fi o gazda buna intrucat nu se opreste din a jigni un grup de studenti care au venit sa petreaca revelionul la aceasta pensiune. Ameninta cu bataia, jigneste, opreste internetul, opreste curentul si toate aceste lucruri din cauza ca domnul se da un MARE POLITIST, iar pe prorietatea lui sunt regulile lui. Am incercat sa purtam conversatii normale cu acest proprietar care venea sa se bage in seama cu noi, dar acesta nu se putea opriri din jigniri si tratare cu superioritate considerandu-ne pe toti niste prosti needucati. Alte dezavantaje au fost monitorizare 24/24 de ore, nu exista absolut deloc intimitate, nu toate camerele au baie, gratarul este foarte mic si nici nu am primit lemne pentru realizarea focului. Totusi tin sa precizez ca doamna proprietara este o persoana de nota 10, putand conversa cu ea la modul normal, dar din pacate sotul acesteia este un gunoi care doar a incercat sa strice toata relaxarea si buna dispozitie a persoanelor venite la pensiune.
Eusebiu Capraru
Eusebiu Capraru4 ani în urmă
In calitate de proprietari ne rezervam dreptul la replica in legatura cu recenziile STUDENTILOR care au ichiriat locatia pentru revelion...inca de la sosire dupa enumerarea regulilor casei ( nu fumati in casa, nu urlati, nu trintiti usile , nu aruncati cu petarde in curte intrucit la agropensiune avem 4 ciini si pisici , ) s-au auzit murmure de nemultumire...din prima zi si pina in ultima zi a fost un concurs elevat si continuu de cunostinte Bahice si de dat cu PUMNUL- motiv pentru care echipajul SMURD a fost nevoit sa intervina pentru acordarea ingrijirilor medicale. Nu in ultimul rind remarcam faptul ca am fost nevoiti sa achizitionam covoare noi in locul celor arse cu carbuni din semineu nemaivorbind de cum au ramas dormitoarele , baile si locul pentru grill . Mentionam in trei zile nu putem innobila tinara generatie cu ceva ce nu s-a reusit in primii 7 ani de viata. Ca o ultima concluzie in incheiere , in calitate de proprietari, nici noi nu recomandam Pensiunea Colt Alb unor astfel de OAMENI EDUCATI dornici de refulare a stresului cotidian in bratele lui Bachus....recomandam celor 35 ani + dornici de liniste , recreere si peisaje mirifice
Alin Marian
Alin Marian4 ani în urmă
Din pacate experienta mea cu acest loc nu a fost una pe care as recomanda-o. Inca din prima secunda in care am ajuns la cazare, am simtit tensiunea din aer provocata de catre domnul proprietar.
Acesta, nereusind sa treaca peste perioada comunismului, nu poate sa inteleaga termenii din campul semantic al tineretului din zilele noastre , iar trasaturile sale de caracter, au reusit sa ne afecteze starile de spirit si toata experienta, trasaturi cum ar fi:
•egocentrismul (prin faptul ca nu accepta nici o alta parere decat cea personala nici daca veneai cu argumente: daca dansul face focul de gratar cu surcele, si noi avem obligatia sa il facem tot cu surcele, adica fara lemne si nici cand ne-am oferit sa platim pentru cateva lemne, nu a acceptat);
•lipsa de respect, injosindu-ne pe noi cu orice ocazie prin ironiile sale (Intrebat ce rasa sunt cainii sai, ni se spune sa ne folosim si ultimul neuron sa ne raspundem la intrebare);
•aroganta sa (cel mai probabil determinata de functia sa anterioara ca om al legii) care efectiv te lasa cu un gust amar pentru cateva zile, reusind sa ne distruga orice urma de entuziasm
•amenintator, repetandu-se la nesfarsit cum ca ne va inchide curentul si apa sau ca ne trimite acasa in cazul in care iesim din cuvantul sau. Va las o mostra din regulile sale (tineti cont ca am inchiriat pensiunea pentru revelion):
-nu strigati
-nu ascultati muzica afara
-nu folositi petarzi (inconjurati fiind de padure);
•apatia prin faptul ca la auzirea vestii ca un prieten s-a lovit, el a raspuns: "Bine ca nu te-am lovit eu".

Am fost sub permanenta supraveghere video, dansul asteptand cu nerabdare un moment sa vina sa ne "atace" sa ne reaminteasca faptul ca ne da afara si ca orice se rezolva, ca doar suntem pe terenul lui.
Mentionez faptul ca nu am provocat nici macar o dauna materiala (nici macar un singur pahar nu a fost spart in sejurul nostru de 4 zile) si totusi acest domn a tinut mortis sa ne strice noua mini-vacanta si dupa parerea noastra acest domn nu are absolut nimic in comun cu o gazda de pensiune si nu ar trebui sa interactioneze cu clientii.

(Tin sa ii multumesc doamnei proprietar care ar trebui sa fie un model pentru sotul sau, de la care acesta ar avea ce sa invete in termeni de ospitalitate si relationare, aceasta a fost foarte recesiva si comunicativa, o gazda cu picioarele pe pamant si o minte adaptata vremurilor in care traim, dand dovada de empatie si spirit ospitalier, intelegandu-ne nevoile si cerintele si ulterior, respectandu-le).

CONCLUZIE: Cu siguranta nu as mai reveni in acest loc.
Ionut Adrian
Ionut Adrian4 ani în urmă
- Informații eronate
- Am fost tratați foarte urat de către proprietar, chiar jigniți ( la el pe proprietate el face ce vrea)
- Amenințați cu orice ocazie ca suntem dați afară
- În curte persista un miros urat de la câini, chiar și resturi sunt prin iarba
- Grătar foarte mic afara (cel din interior nu ai voie sa îl folosești), interzis grătarul pe baza de lemne
- Camera de luat vederi în salon, monitorizate constant astfel încât cu fiecare ocazie esti luat la 11 m
- Rețeaua de wifi la pământ

Singurul motiv pentru care am rămas a fost faptul ca nu doream sa ne stricam vacanța. Doamna proprietar însă este o fire mai cominicativa și înțelegătoare.
George 21
George 214 ani în urmă
Camerele sunt ok, zona este frumoasă și liniștită, dar recenzia este datorită proprietarilor(a bărbatului) care ne-a jignit constant, ne-a amenințat că ne taie curentul, ne amenința că ne rezolvă pe fiecare în parte, el fiind polițist. Plus că stă tot timpul cu ochii pe oameni(are camere de vedere). Nouă ne-a stricat revelionul acel domn.
Popan Gabriel
Popan Gabriel4 ani în urmă
Parti pozitive:
-zona frumoasa
-pensiunea este frumoasa, curatenie inauntru
-doamna proprietar, o femeie de nota 10, care mereu a incercat sa ne ofere totul

Parti negative( din pacate, majoritatea):
-miros urat provenit de la caini
-grătarul care se afla in sala de mese nu ni s.a permis sa.l folosim, fiind nevoiti sa folosim un gratar mobil plasat intr.un loc in care cainii sunt legati noaptea, deci inconjurat de excremente
-monitorizare 24h/24h
-lipsa de intimitate
-jigniri din partea proprietarului, care din punctul meu de vedere are o aroganta si o rautate foarte greu de acceptat
-amenintari continue, chiar si cu bataia si excluderea din locatie
-ni s.a taiat internetul pentru a nu mai putea asculta muzica
-tin sa mentionez ca nu toate camerele au baie proprie, cum a fost mentionat in anunt
-bicicletele nu sunt gratuite, ni s.a cerut o taxa pentru inchiriere

Nu este normal sa se intample aceste lucruri intr.un sejur de Revelion, pe banii nostri, atata timp cat nu am facut niciun fel de stricaciune, nu putem permite sa fim calcati in picioare de un anume domn, care se ,,crede" superior, iar noi suntem pentru dansul doar niste needucati!
Iulian
Iulian2 ani în urmă
Pozitiv: Amabilitatea personalului și curățenia exemplară la care se adaugă și peisajul liniștit de poveste, locația nefiind la șoseaua principală.. Negativ: Nu pot afirma că nu mi-a plăcut ceva anume, dar că sugestie ar fi un minibar in fiecare cameră și un televizor , și garantez că se vor găsi greu camere la aceasta Pensiune.
Ionut
Ionut2 ani în urmă
Pozitiv: Doar cate un smailey face la chestionarul cu evaluarea e putin spus.Locatia-foarte frumoasa Personal amabil si primitor Pensiunea frumoasa si la un pret foarte bun.Cu siguranta,cand o sa mai ajugem in zona,o sa vrem sa ne cazam tot aici..
Locații recomandate