/Harghita/Hostal

Motel Csillag

Strada Brașovului 111, Miercurea Ciuc 530141, România

Motel Csillag
Hostal
4.1
105 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
8RQ4+2Q Miercurea Ciuc, România
+40 744 484 739
motelcsillag.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Vali Stoflea
Vali Stoflea2 ani în urmă
O cazare foarte misto,proprietarii prietenosi!
Liliana Serghei
Liliana Serghei2 ani în urmă
Super locatia recomand si mâncarea buna!
ȘTEFAN ANCA RALUCA
ȘTEFAN ANCA RALUCA2 ani în urmă
excelentă locație, deosebită, cu oameni deosebiți
Gorgan Nicolae
Gorgan Nicolae4 ani în urmă
Un minim de confort pt o noapte petrecuta aici. Cu alta ocazie, receptionerul al carui numar de telefon e trecut la intrare, nu a raspuns asa ca am fost privat chiar si de o noapte cu putin confort, pe care eram dispus sa o petrec la ei.
Annamaria Manea
Annamaria Manea4 ani în urmă
Redeschis de curând de o familie primitoare și foarte amabila. Foarte curat, mâncare bună, făcută cu dragoste. Motelul este situat la intrarea în orașul Miercurea Ciuc. Îl recomand cu căldură, fie ca vreți sa popositi sa va trageți sufletul, călători fiind cu mașina, fie ca vreți sa va opriți într-un loc minunat și sa porniti la drumeție.
Mihaela Anghel
Mihaela Anghel2 ani în urmă
Se face curat doar la suprafata, nu se curată bine prin baie si in dormitor. Recomand o renovare, mobila este veche de cand bunica era fata mare. in baie chiuveta era crăpata. Si un miros de fum de țigară. Alta data nici nu mai calc.
AMC Spares AMC Spares
AMC Spares AMC Spares2 ani în urmă
Am rămas plăcut impresionați de gazde. Niște oameni super primitori, cu toate ca i-am deranjat în toiul nopții, ne-au cazat în condiții super, iar dimineața nu ne-au lăsat sa plecam pana ce ne-am băut cafeaua. Gazdele sunt foarte amabile, sociabile și primitoare. Nota 10+ pentru tot. Recomand cu încredere.
AMC Spares Reparatii Cardane
AMC Spares Reparatii Cardane2 ani în urmă
Gazde super, primitoare, preturi mai mult decât decente, curat, condiții. Chiar dacă am deranjat în toiul nopții, și fără rezervare, ne-au primit călduros, iar a doua zi nu ne-au lăsat sa plecam la drum pana ce ne-au oferit o cafea. Nota 10+. Recomand cu încredere.
Locații recomandate