/Harghita/Hostal

Páva Pension & Spa

Strada Bisericii 15, Odorheiu Secuiesc 535600, România

Páva Pension & Spa
Hostal
4.5
512 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
878P+W5 Odorheiu Secuiesc, România
+40 747 525 525
pava.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Popescu Maria
Popescu Maria2 ani în urmă
O experienta plăcută, păcat ca nu avea liber cât doream noi sa stam și am stat doar o zi. Mâncare cam ciudata, având în vedere ca eu vin din București, dar spa-ul ok, camere mari și curate, personal amabil, și totul ok. Recomand șederea pe perioade de 2-3 zile, nu pe mai mult, ca mâncare aceasi, și televizor fara cablu HDmi, dar oricum nu stăteam în camera, ca mergeam la spa. Pe total ok.
Nicolae Creanga
Nicolae Creanga2 ani în urmă
Un restaurant cu preparate de nota 10.
Tot ceea ce am consumat au fost excelente. Servire foarte bună.
Traian Cioc
Traian Cioc2 ani în urmă
O experiență neplăcută! Inițial rezervasem pentru patru nopți dar am rezistat o singura noapte. Dar asta pentru ca am ajuns târziu în camera și nu mai aveam unde sa plecam. Camerele deteriorate, pereți murdari și zgariati. Un stâlp de susținere lovit pe toate părțile te întâmpina de cum deschideai usa camerei îngreunând accesul în orice direcție. Mobilier vechi și uzat. Lenjeria de pe unul din paturi nu fusese schimbată, prosoapele vechi și ponosite. Am găsit un prosop murdar în spatele unei noptiere și un halat folosit în dulap pe umeraș. Saltelele sunt vechi și deformate. În mijlocul camerei, sub mocheta era un șanț umplut cu beton sfărâmat. Lipsesc plasele de la geamuri. Nici măcar geamul de la baie nu poate fi lasat deschis pentru ca se umple camera de insecte.
Baia foarte murdară! Totul era degradat și neîngrijit. Cada fără măcar o perdea, făcea ca după duș întreaga baie sa fie inundată. Măcar un mop ar fi fost de folos.
Personalul a fost deranjat de nemulțumirea noastră. Se pare ca ceilalți clienți fuseseră foarte încântați de condițiile de cazare. Doamna de la recepție a ridicat din umeri și a spus ca "asta e" și ca urmează sa intre în renovare cândva. În zona de Spa nu am mai apucat sa merg. Probabil mai bine ca nu am intrat.
De obicei prețul mare este o garanție a calității serviciilor. De data aceasta nu a fost!
Nu recomand.
Madalina tepes
Madalina tepes2 ani în urmă
Locația este superba. Personalul este foarte dragut, iar mâncarea, deși nu e foarte diversificata, este la superlativ. Zona de spa și Wellness arata bine și este foarte îngrijită. Recomandam cu drag.
Bogdan Andrei Vicol
Bogdan Andrei Vicol2 ani în urmă
Locatie bună in Odorheiu Secuiesc, priveliste bună asupra orașului. Liniște în permanenta prielnica pentru relaxare.
Camerele spațioase, curate, atent îngrijite.
Facilitățile includ piscina, jacuzzi, piscina copii, sauna uscata și umedă.
Restaurantul prezinta oferta corecta atât din punct de vedere al preparatelor prezentate cat si a tarifelor practicate.
Micul dejun savuros, diversificat, preparare locale raditionale prezente delicioase.
Bianca
Bianca2 ani în urmă
Pensiunea e super, am fost foarte încântați. Mâncarea foarte bună (prețuri puțin mai mari, însă preparate speciale și foaarte gustoase), camerele curate. Micul dejun bogat și bun. Spa-ul este inclus în preț pentru persoanele cazate, este o piscina mare, jacuzzi, și doua saune. Este întreținut, și deloc aglomerație (timp de 2 zile, au fost multe perioade când am fost singuri, iar în restul timpului maxim 5-6 persoane).
Personalul foarte amabil, cu care ne-am înțeles bine în română. Recomand cu drag, ne-ar plăcea să revenim cândva.
Aurel Truinea
Aurel Truinea2 ani în urmă
Au disponibile vreo 5 feluri de mâncare. Camerele sunt murdare cu mobilier vechi. Personalul nu cunoaște bine limba romana, fiind foarte greu sa te înțelegi cu ei. Foarte mult clor în apa care provoacă iritații și rinite alergice. Personal puțin care nu face fata problemelor apărute. Pe scurt, dezinteres total. Nu recomand.
Manuela Aurora Lup
Manuela Aurora Lup2 ani în urmă
Un loc minunat! Ne-am cazat pentru șase zile. Camera era foarte curată, cu balcon și vedere la oraș. Micul dejun, bogat și foarte bun! Deasemenea meniul restaurantului îți dă posibilitatea de a degusta preparate culinare fine dining foarte gustoase la preț accesibil! Personalul profesionist, deosebit de amabil și atent, preocupat în permanență de nevoile și doleanțele clienților! Mulțumim din suflet pentru că ne-ați oferit o vacanță de vis, ne-am simțit în siguranță în această perioadă dificilă! Mulțumim Szabolcs, Lorant și Boroka, a fost o plăcere să vă cunoaștem! Mulțumim deasemenea fetelor de la recepție și cameristelor. Vom reveni cu siguranță!
Locații recomandate