/Giurgiu/Hostal

Hotel Sunny

Giurgiu, România

Hotel Sunny
Hostal
3.8
345 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
WX5P+7F Giurgiu, România
+40 346 566 923
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Chimu G.
Chimu G.2 ani în urmă
Hotelul nu are aer condiționat pe motiv că muncitorii ce lucrează la noua șosea au tăiat ceva cabluri. Am lăsat geamul deschis și nu am putut dormi toată noaptea de zgomotul infernal de afară. Nu merită să vă dați banii.
Elida Pastor
Elida Pastor2 ani în urmă
Urat, scump, miroase urat in camera, albine moarte in dulap ,paturi rele, nu are deloc aer conditionat in camera, nu vor sa incaseze decat cash. Nu recomand.
George bela
George bela2 ani în urmă
Meniurile foarte puține, și slab calitative. Practic nu ai de unde alege. Este o zonă de tranzit, deci foarte mult zgomot.
Bogdan
Bogdan4 ani în urmă
Pret imens pentru ce conditii ofera. Peretii sunt murdari, plini de tantari morti, este un miros urat in aer. Langa, este un bloc vechi dinspre care vine miros de mortaciune. Nu va cazati in Giurgiu, doar la Lukanta este fain, niste batranei cum se cade, primitori, pret normal.
Liviu O
Liviu O4 ani în urmă
Am stat intr-un studio foarte spatios, bine dotat cu mobilier de calitate. Dormitor cu pat dublu si un living cu canapea extensibila mare plus bucataria care este open si are cam de toate. Balconul de asemenea foarte generos dar nu l:am folosit pt ca am mers la plaja unde se ajunge usor pe jos in cateva minute. Au loc de parcare. E si un magazin la parter foarte bine dotat pe care am inteles ca in sezon il gasiti non stop.
Aurelian Manuta
Aurelian Manuta4 ani în urmă
In cadrul Statiei Peco langa granita, ideal pt escala la un drum de Grecia! Pacat ca nu le functioneaza instalatia de AC din apartamente!
Mihaela Colac
Mihaela Colac5 ani în urmă
Un hotel infect, curatenie execrabila la preturi colosale. Dus stricat,podea, perdele si lenjerie murdara. E prea mult sa ceri un pat si o baie curata??? Standardul curateniei este mult sub limita bunului simt.
George Simion
George Simion2 ani în urmă
Minunate gazde, cu mult peste așteptări,
foarte plăcut surprins,

FELICITĂRI,

vă iubesc pentru OSPITALITATEA de înaltă ținută dovedită ! 🙋
Locații recomandate