/Sibiu/Servicii de deratizare

VECTRA S.R.L.

Strada Râului 30, Sibiu 550197, România

VECTRA S.R.L.
Servicii de deratizare
4.7
35 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
R42W+V3 Sibiu, România
+40 786 881 447
deratizare-sibiu.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Luni: 8–17
Marți: 8–17
Mirecuri: 8–17
Joi: 8–17
Vineri: 8–17
Sâmbătă: Închis
Duminică: Închis
Scrie o recenzie
Maris Laura
Maris Laura2 ani în urmă
Am apelat la serviciile oferite de Vectra pentru a efecua o dezinsectie la sediul firmei. Reprezentantul lor s-a prezentat la sediu in aceeasi zi iar interventia a fost programata pentru ziua urmatoare. Am doar cuvinte laudative fata de modul in care au tratat solicitarea mea. Din acest motiv am recomandat serviciile Vectra si altor parteneri si mi s-a confirmt seriozitatea si profesionalismul lor.
Mitrofan Traian
Mitrofan Traian2 ani în urmă
Recomand cu încredere, servicii profesionale ireproșabile. Raportul calitate preț bate orice de pe piata. Am sa revin sigur și a 2-a și a 3-a oară! Va mulțumesc pentru profesionalismul oferit!
Nedela Radu Stefan
Nedela Radu Stefan2 ani în urmă
O firma serioasa, cu angajați foarte bine pregătiți și servicii tot timpul de nota 10. Am fost nevoit cu 3 ocazii diferite sa apelez la ei pana acum, dar de fiecare am fost mulțumit pe deplin. Recomand cu încredere!
Sergiu Opris
Sergiu Opris2 ani în urmă
Super mulțumit de profesionalism și promptitudine! Felicitări, este un serviciu de care avem cu toții nevoie la un moment dat.
Nu ezitați sa intrati în legatura cu VECTRA, rezolva orice problema legata de DDD.
Marinescu Mihai
Marinescu Mihai2 ani în urmă
Partenerul potrivit cand vine vorba de DDD. Servicii de calitate, profesionalism,promptitudine si tarife foarte accesibile. Recomand cu incredere!
Schwarz Gruppe Int Romania
Schwarz Gruppe Int Romania2 ani în urmă
cea mai profesionista echipa, recomanda cu toata increderea. Servicii de cea mai inalta calitate.
Alexandru Nutu
Alexandru Nutu2 ani în urmă
Servicii de cea mai bună calitate și un profesionalism la cele mai înalte standarde. Recomand cu cea mai mare încredere!
Natanael Lazar
Natanael Lazar4 ani în urmă
Am sunat la aceasta firma pentru a realiza o deratizare in podul unui duplex (contra soarecilor). Si identificarea si extragerea soarecilor morti din pod (morti in urma otravirii). Firma nu face altceva decat sa amplaseze otrava , sa dea cu ceva spray-uri si eventual montare de capcane. In rest, nimic. Practic, nimic profesional.
Locații recomandate