/Galati/Hostal

Vila Belvedere

Str. Şoimului Nr. 1, Galați 800078, România

Vila Belvedere
Hostal
4.6
502 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
C2GW+CF Galați, România
+40 236 499 780
vilabelvedere.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Floroiu Delia
Floroiu Delia2 ani în urmă
Staff foarte prietenos, o atmosfera linistitoare, locație minunata, gradina ideala pentru relaxare. Nu am mai fi plecat dacă nu era sa fim nevoiți.
Dana drobu
Dana drobu2 ani în urmă
Amabilitate, curte mare, curatenie, raport calitate -pret in favoarea oaspetilor. Daca vom mai reveni in oras, tot aici venim.
Lucian Dinu
Lucian Dinu2 ani în urmă
Pensiunea Belvedere e o surpriză placută. Drumul.de acces nu te face să bănuiești ceea ce e la locație. Parcare în curtea pensiunii , îngrădită.
Cazare excepțională, o notă aparte ptr recepționeră , care ne-a dat multe detalii privind locația. Apartamentul excepțional, confort maxim , aer condiționat , saltele de foarte bună calitate. Grădina din exterior e de excepție. Loc de relaxare , inclusiv cu loc de joacă ptr copii. Nucii din curte sunt mană cerească în timpul caniculei din vara asta. Confort maxim la bani.puțini. Față de litoral unde la un confort echivalent prețurile sunt cel puțin duble, dacă nu triple.
Alina-adriana nedescu
Alina-adriana nedescu2 ani în urmă
Este un loc superb cu o gradina frumoasă,gazde primitoare și foarte amabile,mâncare bună și curățenie.Vom reveni cu drag aici
Diana GG
Diana GG2 ani în urmă
A fost frumos in mare parte, mai putin galagia din gradina care tine pana la 23 in cazul meu, nu puteam sta cu geamul deschis la camera. De asemenea e plin de cuiburi de vrabii deasupra balcoanelor camerelor, cum se lumineaza la 5 incepe ciripitul si trezirea (pentru cine e mai sensibil la zgomote). Pernele prea moi
Adrian Dinca
Adrian Dinca2 ani în urmă
Oameni buni, amabili, doritori sa ajute, mic dejun generos, camera minunata(nr 3), balcon - terasă, curat, liniște, curte generoasa și întreținută, cu șezlonguri, leagăne, foișor, vedere la Dunăre, poate câteva mici reparații de facut, altfel nota maximă!
Bogdan Rotaru
Bogdan Rotaru3 ani în urmă
Poziția este excelentă, lângă faleza Dunării. Are parcare proprie și o gradina frumoasă unde se poate sta la aer și servi o cafea. Este frumos decorată, fără excese, camerele sunt curate și spațioase. Noi am avut panoramă către Dunăre, ceea ce a fost un plus. Micul dejun a fost bogat și destul de variat, avand opțiuni pentru majoritatea gusturilor. Am fost plăcut surprins de amabilitatea și politețea personalului.
Alexandru Dragan
Alexandru Dragan2 ani în urmă
Totul ok,mai putin caldura in garsoniera ,este a doua oara cand am patit la fel,toata noaptea caloriferele sunt reci!
Locații recomandate