/Galati/Hostal

Motel Restaurant Andra

Strada Ștefan cel Mare 208, Tecuci 805300, România

Motel Restaurant Andra
Hostal
4.4
761 recenzii
8 comentarii
Indicații de orientare
RCVM+JQ Tecuci, România
+40 726 331 122
restaurant-andra.ro
Semnalează o problemă
Solicită ștergerea locaţiei
Revendică această locație
Share
Scrie o recenzie
Tomel Baetica
Tomel Baetica2 ani în urmă
Foarte ok. Recomand coasta aia pe plita încinsă. Foarte buna!
Mariana Patriche
Mariana Patriche2 ani în urmă
Mâncare gustoasă! Decor elegant! Voi reveni cu plăcere!
Constantin mocanu
Constantin mocanu2 ani în urmă
Mancarea foarte gustoasa si la preturi foarte bune
ROXANA Consferent
ROXANA Consferent2 ani în urmă
Cei mai nesimțiți ospătari pe tura din 14.08.2021! Întrați in restaurant un ospătar ne'a spus ca durează mâncarea o ora și jumătate.. ok..ne-am așezat la masa, după jumătate de ora de așteptare a venit un chelner sa debaraseze masa de la clienții anteriori..după 30 de minute!Nu aveau timp sa debaraseze pentru ca aveau prieteni la alte mese cu care se conversau câte 10-15minute! Apoi ne'au spus cu sictir ca nu mai servesc! Cel puțin nu pe noi, deoarece la alte mese încă se preluau comenzi și se ducea mâncarea.Toate acestea în condițiile în care eram și cu 2 copii mici cu noi!Ca recomandare, angajați ospătari cu bun simt și respect fata de oameni nu acești nesimțiți pe care ii aveți acum!Cu siguranță nu vom mai merge niciodată!
Ana-Maria Pop
Ana-Maria Pop2 ani în urmă
Fără comentarii!!!! Cea mai bună mâncare "ever" "the best"!!! Ador restaurantul acesta!!!! Sunt în vacanță în Tecuci de aproape 2 săptămâni, și am mâncat în fiecare zi, nu m-am riscat să încerc alt restaurant 😄.Mult succes în continuare. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤💖❤💖💖💖💖💖💖
Janina Corfiatis
Janina Corfiatis2 ani în urmă
Am așteptat mancarea sa vina 1 oră și 5 minute în condițiile în care eram doar noi în restaurant- 5 persoane, desertul încă 45 de minute. Atitudinea ospătarului a fost delasatoarea, ne-a răspuns intr-o mare scârbă la orice întrebare, cu toate ca am fost politicoși când am pus întrebările, de fiecare data aceeași atitudine...
Mâncarea la unii dintre noi a venit rece...
Am cautat pe TripAdvisor locatia, veniți de la Constanța. Cu siguranță data viitoare nu mai venim!
Mihai BULAI
Mihai BULAI2 ani în urmă
Un loc elegant, situat excelent în centrul orașului, aproape de parc și de strada comercială Costache Negri. Serviciu excelent, mâncare foarte bună. De evitat pastele, nu sunt reușite. Voi reveni cu siguranță!
Alin Musat
Alin Musat2 ani în urmă
Am rămas plăcut impresionat de acest loc,totul curat și cu mult bun gust,mâncarea extraordinar de bună,servicii ireproșabile,personal foarte amabil.Voi revenii cu mare plăcere in acest loc.Bravo!
Locații recomandate